dilluns, 8 de juliol del 2024

Àlex Gorina, Alex Duthil.. Gràcies!"


 

Aquest estiu de 2024 hem rebut la noticia de la “jubilació” de dues persones, professionals dels mitjans de comunicació totes dues, encara que en àmbits diferents, de dues nacionalitats diferents, però amb el mateix nom, Àlex. Despres de 37 anys al programa de Catalunya Ràdio “La finestra indiscreta”, es jubila el seu creador, l’Àlex Gorina, iamb ell, sembla ser , desapareix  el programa.  Desprès de 16 anys al capdavant del programa de ràdio”Open Jazz “ a France Musique, però molts més a l’emissora de rèdio pública francesa es retira i deixa el  programa el gran Alex Duthil. Dos estils diferents de fer ràdio, dues matèries diverses, un , el cinema. L’altre, el jazz. Però molt en comú  en la seva manera de transmetre la passió que cadascun sentia per l’ofici de comunicar les seves preferències artístiques, l’optimisme, la empatia. Us trobaré a faltar a tots dos, per que m’agrada el cinema . Per que la música i el jazz son també les meves passions. Gràcies.


 

Jazz Expresso a Sants3Ràdio 953 Final Temporada 23/24:Chris Potter, Tropical Jazz Trio, Or Bareket, Anders Widmark, Noé Clerc, Art Hirahara, Rich Perry, Leïla Olivesi, Dick Sisto.

  1. Tropical Jazz Trio - On peut parler d'autre chose. (2023) https://www.youtube.com/watch?v=-Fdte6Txcvo&list=OLAK5uy_mlNVuKrb5P59...