dissabte, 28 de maig del 2022

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(27-05-22)781:Allways Drinking Marching Band,Dr.Go plays Led Zeppelin, Sergio Pereira


1.
Always Drinking Marching Band .
Anunci de l'actuació del dissabte dia 28 dins del cicle Vermut Jazz al Casinet d’Hostafrancs, en aquest cas actuació itinerant al carrer de Sants dins de la Fira d’entitats Firentitats 2022.
Entrevista amb Miki de los Reyes, membre i un dels “frontmans” de la companyia Always Drinking Marching Band, amb 25 anys de trajectòria.

2.
Dr Go - Plays Led Zeppelin .
Fran Suárez - órgano ; Ignasi Cussó - guitarra ; Ramón Díaz - batería.

El trio format per aquests tres virtuosos encara la interpretació en un format que circula entre el rock setenter i el jazz de mtrio d’orgue, procurant mantenir l’essència d’un grup musical que va deixar empremta tant a l'època de la seva eclosió, els mitics 70s, com a tota la influéncia a la música de les dècades següents. Una proposta evidentment poderosa, amb un so potent i una interpretació a la bateria marca de la casa, del casa concretament del gran Ramón Diaz.
Entrevista amb el bateria Ramón Diaz.

Black dog, Dazed and Confused, Stairway to Heaven.


3.
Sergio Pereira - Finesse 2022
Personnel – Sergio Pereira: guitars [1, 3 – 5, 7 – 9], acoustic guitars [2, 6, 10], percussion [3] and voice [1, 5, 7, 8]; Helio Alves: piano [1, 5]; Matt King: keyboard, piano and synthesizer [6]; David Mann: all keyboards and co-arranger [8], soprano and tenor saxophones, and flute [8]; Mark Egan: bass [1, 4, 6, 8]; Paulo Paulelli: bass [2, 3, 10]; André Vasconcellos: bass [5, 7, 9]; Mauricio Zottarelli: drums; Emilio Martins: percussion [1, 5, 7]; Reza Khan: rhythm guitar and guitar FX [1]; Marcos Teixeira: electric guitar [2]; Christos Rafalides: vibraphone [4]; Gabriel Grossi: harmonica [6]; Ralph Moore: alto saxophone [5]; Rubinho Antunes: trumpet and flugelhorn [7]; Jorginho Neto: trombone [7]; Rodrigo Ursaia: tenor saxophone, flutes and horn arrangements [7]; Vitor Gonçalves: accordion [9]; Paula Santoro: vocals [3, 9]; Filó Machado: vocals [4]; Milene Corso: background vocals [7]; Camilla Pereira: background vocals [7]

Sobre Finesse diu el seu autor :

L'àlbum es manté fidel a l'ànima brasilera i al meu natal Rio de Janeiro. Tot i el confinament i el distanciament social durant la pandèmia he pogut mantenir una proximitat no física amb amics i familiars. A través d'aquest procés, he conegut nous músics... què m'han unit a d’altres persones... i no és menys cert que buscant la música i els seus límits he aconseguit tocar i gravar amb altres apreciats músics...
L'àlbum es va gravar en la seva majoria de forma remota, han participat 21 músics procedents de tres continents diferents i de sis ciutats del tot el món.
Les composicions d'aquest disc proposen una mirada fresca, positiva i alegre a la vida. Espero que aquest àlbum aporti més autocomprensió, pau, felicitat, relaxació i una mica de dolçor a la vida de les persones.


Finesse, Dreamsville

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(Redifusió) 193 06-03-2009: Mosaic Blue Note 7 +...

    Jazz Expresso nº 192 06-03-2009 (Re-difusió)   Aquest programa és una re-difusió emesa originalment el 2009. Aquest any el Jazz Ex...