dissabte, 21 de maig del 2022

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(21-05-22)780:Smack Dab,Jamie Saft Quartet,Pete la Roca


 Aquest cap de setmana arriba el Vermut Jazz al Casinet d’Hostafrancs.
Diumenge dia 22 a les 12 del migdia al Casinet d’Hostafrancs : Smack Dub

1.
Smack Dab - 555 2020
Oriol Vallès - Trumpet ; Lluc Casares - Saxo Tenor ; Joel Gonzalez - Piano & Rhodes ; Pau Sala - Uprightbass; Joan Casares - Drums

Couple Years

Oriol Vallès Quartet - Recer 2021
Oriol Vallès (trompeta), Xavi Torres (Rhodes) , Giuseppe Campisi (contrabaix) ,Andreu Pitarch (bateria)

Recer

2.
Jamie Saft Quartet - Blue Dream (2018)
Jamie Saft: piano ; Bill McHenry: tenor saxophone ; Bradley Christopher Jones: acoustic bass ; Nasheet Waits: drums

Jamie Saft (1971) és un teclista,i multi-instrumentista, compositor, enginyer de so i productor musical que viu a Nova York.

Aquest pianista ha conreat diversos estils musicals, el jazz, el noise, l'avant garde, l'electrònica, el funk i altres músiques difícils d'etiquetar. En aquest cas, el disc Blue Dream, ens situa a una formació i una tímbrica tradicional, amb aquest quartet, que aquests músics encaren i transformen deixant clar que fer musica nova des d’un format tradicional , depèn només del talent i de l’imaginació dels intèrprets. També un toc d’inspiració, per que sense risc no hi ha improvisació que ens pugui meravellar.


Vessels, Equanimity

3.
Pete la Roca - Basra 1965
Pete La Roca - drums ; Joe Henderson - tenor saxophone ; Steve Kuhn - piano ; Steve Swallow - bass
Pete "La Roca" Sims (nascut Peter Sims; 7 d'abril de 1938 - 20 de novembre de 2012, conegut com a Pete La Roca des de 1957 fins a 1968)[1] va ser un bateria de jazz nord-americà, nascut i criat a Harlem.

Aquest disc, Basra, es va enregistrar en circumstàncies, com a mínim , curioses . El baixista Steve Swallow va explicar que ell i La Roca havien pres LSD abans de viatjar a l'estudi de Nova Jersey de l'enginyer de gravació Rudy Van Gelder per a la sessió. També va dir que Van Gelder va amenaçar amb acabar la sessió després que el pianista Steve Kuhn (KAN) comencés a tocar manualment les cordes del piano. Es veu que el senyor Van Gelder era molt seriós i molt clàssic.

Basra, Candu

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(Redifusió) 193 06-03-2009: Mosaic Blue Note 7 +...

    Jazz Expresso nº 192 06-03-2009 (Re-difusió)   Aquest programa és una re-difusió emesa originalment el 2009. Aquest any el Jazz Ex...