dissabte, 14 de maig del 2022

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(13-05-22)779:Pete’s Band,Chema Peñalver,Lioness,Adi Meyerson

 

1.
Pete’s Band - Sailing the seas.2022
Joan Aragon, banjo i veu ; Josemi Moraleda, contrabaix i veu ; Cesc Montmany, saxo i veu ; Juanjo Molina, trompeta i veu.

China dream ( Josemi Moraleda ) ; Just a closer walk with Thee (Tradicional) amb Anna Luna, veu i Nil Boya a la bateria.

Aquesta formació es presenta d’aquesta manera a la seva web :
“Som Pete’s Band, una banda de Barcelona de dixieland i jazz tradicional. El jazz de New Orleans ens apassiona i, per això, volem que el gaudiu amb nosaltres. Som una banda totalment acústica i per això ens podem adaptar a múltiples situacions sense necessitat d’amplificació o amb uns requisits tècnics molt senzill. Els nostres músics són veterans i tenen una llarga trajectòria a sobre. Pertanyen i han sigut membres de moltes altres formacions de dixieland, jazz tradicional i altres estils..”


2.
Chema Peñalver - Sophisticated Clarinet 2019
Jesús Jiménez, violí ; Borja Saura, violí ;
Miguel Falomir, viola ;
Anna Pitarch, violoncel ;
David Catalán, guitarres ;
Natxo Navarro, contrabaix i baix eléctric ;
Chema Peñalver, clarinet, composició, arranjaments y direcció musical.

Cinquè treball discogràfic com a líder del clarinetista castellonenc Chema Peñalver, en format de septet, secció rítmica i secció de corda acompanyen el clarinet donant com a resultat un so de jazz de càmera, elegant i líric.Una fusió de la música d'arrels afroamericanes amb la música culta de la tradició occidental. Totes les composicions i arranjaments són de l'autoria del clarinetista i combinen el romanticisme del quartet de corda amb la rítmica del swing, a més d'incorporar picades d'ullet a la música zíngara, al klezmer, al tango, al boogaloo i al funky.

The last Chloé´s dance, Sophisticated clarinet, Fine seduction


—------------------------------—------------------------------
3.
Lioness - Pride & Joy – Brooklyn, NY, September 14, 2018
Hurry Up And Wait, Ida Lupino (Carla Bley) , Identity
Alexa Tarantino (as) Jenny Hill (ts) Lauren Sevian (bar) Akiko Tsuruga (org) Amanda Monaco (g) Allison Miller (d) –
Sis talentoses dones músics s'uneixen per oferir un debut amb força i qualitat..Els membres d'aquesta formació són sis dones joves que ja s'han consolidat com a intèrprets amb talent tant en directe com en sessions d'enregistrament. Totes les integrants de la banda aporten composicions originals i la resta de temes també han estat composades per dones.
Amb una enlluernadora combinació de talents i un repertori potent, aquest Pride & Joy es la promesa d’un present i futur de bona música.

4.
Adi Meyerson -I Want to Sing My Heart Out in Praise of Life 2021
Marquis Hill - trumpet ; Anne Drummond - Flute ; Lucas Pino - Bass Clarinet & Saxophone ; Sam Towse - Piano, Fender Rhodes, Synthesizers ; Kush Abadey - Drums ; Sabeth Perez - Vocals (Track 1 & 5) ; Camille Thurman - Vocals (Track 4 & 6 ) ; Spoken Word - Eden Girma (Track 1) ; Adi Meyerson - Bass, Composition, Lyrics (except for track 1)
I want to sing my heart out in praise of life és el nom d'aquest disc de la contrabaixista i compositora Adi Meyerson. Meyerson captiva a l'audiència amb un treball on ressonen bones idees musicals. Aquesta música porta als oients a un viatge musical a través de sis parts, que´està inspirat en la vida i obra de l'icònic artista visual d'avantguarda Yayoi Kusama.
La contrabaixista ha encarat a una banda de qualitat internacional on brillen cadascun dels seus components. A saber, Marquis Hill es fa amb la trompeta, Anne Drummond aporta la flauta, Lucas Pino, al clarinet baix i saxo, Sam Towse als teclats, Kush Abadey a la bateria, Eden Girma a la paraula parlada i les vocalistes Sabeth Pérez i Camille Thurman construeixen l'estructura d'aquest nou disc que es va publicar el 6 d'agost de 2021.

Caged bird, Infinity, I Want to Sing My Heart Out in Praise of Life

 

 

 

 

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(Redifusió) 193 06-03-2009: Mosaic Blue Note 7 +...

    Jazz Expresso nº 192 06-03-2009 (Re-difusió)   Aquest programa és una re-difusió emesa originalment el 2009. Aquest any el Jazz Ex...