dissabte, 25 de novembre del 2023

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(24-11-23)890:Steve Davis,Michael Dease,Steve Slagle,Dave Brubeck Quartet


 

1.

Steve Davis - Bluesthetic 2022

Steve Davis (tb) Steve Nelson (vib) Geoff Keezer (p) Peter Bernstein (g) Christian McBride (b) Willie Jones, III (d)

– New York, February 8 2022

Ampliament reconegut com una de les veus principals del trombó actual, Steve Davis ha publicat 20 àlbums, a més de més de 100 enregistraments amb Chick Corea, Freddie Hubbard, Horace Silver, Cedar Walton i Hank Jones. El 2018, la seva composició original "Optimism" es va incloure a l'àlbum Bringin' It de Christian McBride, guanyador del premi Grammy. Davis ha actuat internacionalment amb Dizzy Gillespie's All-Stars, Jimmy Heath, Ron Carter, Chick Corea i la Spanish Heart Band, entre moltes d’altres col·laboracions.

El trombonista Steve Davis ha creat un sextet excepcional amb músics amb els quals ha compartit més de tres dècades d'història per al seu àlbum, BLUESTHETIC. La banda inclou el Guitarrista Peter Bernstein, el vibrafonista Steve Nelson, el pianista Geoffrey Keezer, el baixista Christian McBride i el bateria Willie JonesIII. Aquesta combinació de músics de renom que ja havien col·laborat anteriorment en d´altres projectes, fa que la música d'aquest àlbum sigui vibrant i interessant. El títol de l'àlbum és una barreja de les paraules "blues" i "aesthetic", i això reflecteix el fet que la música de Davis té com a base l'influència del blues i una apreciació per la bellesa artística.

Encouragement, Silver at Sundown, Maybe So.

 

https://stevedavissmoke.bandcamp.com/album/bluesthetic

 


2.

Un altre trombonista :

 

Michael Dease - Best Next Thing 2022

https://michaeldease.bandcamp.com/album/best-next-thing

 

Michael dease (trombone), Rudresh Mahanthappa (saxo alto), Alex Sipiagin (trompette), Renee Rosnes (piano), Boris Kozlov (Contrabaix), Rudy Royston (Bateria)

 

Michael Dease publicava  "Best Next Thing" al seu novè àlbum, el 2022.. Amb un propòsit clar, el trombonista Michael Dease reuneix un conjunt de músics excepcionals per ajudar-lo a explorar de manera interactiva l'essència del blues i replantejar les veritats abstractes del jazz com aquesta "Best Next Thing" del títol, per al públic actual. La sessió compta amb una formació d'estrelles de músics que inclouen el trompetista Alex Sipiagin, el saxofonista alt Rudresh Mahanthappa, la pianista Renee Rosnes, el baixista Boris Kozlov i el potent bateria Rudy Royston. 

 

Rainbow People,Tiktaalik

 


3

 

Steve Slagle   –  Ballads : Into The Heart Of It 2021

 

Steve Slagle (as,sop) Bruce Barth (p) Ugonna Okegwo (b) Jason Tiemann (d)

Randy Brecker (tp-1)Richard Sussman (synt-2,d-programming-2)

 

El saxofonista, flautista i compositor Steve Slagle (nascut el 18 de setembre de 1951 a Los Angeles ) ha fet de  la ciutat de Nova York la seva llar . Ha publicat 20 CD com a líder i ha actuat com a sideman d’innombrables projectes.

Into the heart of it,   If you could see me now 


4.

Dave Brubeck Quartet – Jazz At The College Of The Pacific 1953 

Jazz at the College of the Pacific és un àlbum en directe del quartet de  Dave Brubeck. Va ser gravat i publicat al desembre de 1953 a Fantasy Records .

 

Alto Saxophone – Paul Desmond  ; Bass – Ron Crotty ; Drums – Joe Dodge ; Piano – Dave Brubeck.

 

How High the moon



Jazz Expresso a Sants3Ràdio 926: The Dam Jawn Feat. Dick Oatts,Morten Schantz Trio,tRAÇ,Chocho Cannelle.

  1. The Dam Jawn Feat. Dick Oatts – Master St. 2023 https://open.spotify.com/intl-es/album/3kxUnjjRa5Jjr0G4C06Pqp?si=ME3z_lrJRvOYOaXC...