dissabte, 24 de setembre del 2022

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(23-09-22)793 .Felipe Riveros, Sylvie Courvoisier,Henri Texier,Andrés Belmonte

 


1.
Felipe Riveros (Live At The Thelonious) Santiago, Chile, October 31, 2007
Felipe Riveros (p) Pablo Menares (b) Felix Lecaros (d)

Felipe Riveros neix a Lima (Perú) el 1971, i va tornar a Xile, terra natal dels seus pares, als deu anys on inicia estudis de piano clàssic, per a més tard interessar-se pel jazz.
Fa més de 12 anys que viu a la ciutat de New York.  El pianista i compositor xilè Felipe Riveros té més de 20 anys d'experiència en la música professional. Amb set discos editats, ha tocat amb l'Orquestra Simfònica De Xile, ha recorregut el seu país amb el seu propi quintet i trio . Està considerat per la crítica especialitzada com un dels millors exponents del jazz de Xile , és professor de la Universitat de Las Américas i Director Artístic del prestigiós club de Jazz a "Le Fournil Jazz club". Ha enregistrat i actuat amb músics com ara  Jimmy Cobb, Kenny Garrett, Nat Adderly, Claudia Acuña i Joshua Redman, entre d'altres.


Nostalgia del barrio, León el superhéroe

2.
Sylvie Courvoiser trio  - Double Windsor (2014)
Bass – Drew Gress ; Drums – Kenny Wollesen ; Piano, Composed By, Producer – Sylvie Courvoisier

Sylvie Courvoisier (Lausana, Suïssa, 30 de novembre de 1968) és compositora i pianista. Ha col·laborat amb artistes de l'escena jazzística neoyorquina com John Zorn, Mark Feldman, Erik Friedlander o  Susie Ibarra, entre d'altres.

"A causa de la interacció estretament interrelacionada constitutiva d'un trio de piano, la música està impulsada per una densitat rítmica sorprenentment forta, sense caure en múltiples rutines o clixés." - Hennign Bolte, All About Jazz sobre Double Windsor

Double Windsor , La Cigale


3.
Carla Bley - Big Band Theory 1993
Carla Bley (Oakland, Califòrnia, 11 de maig de 1938) és una compositora, cantant, saxofonista, teclista i arranjadora nordamericana.
Carla Bley - piano ; Alex Balanescu - violin ; Steve Swallow - bass guitar ; Dennis Mackrel - drums
 
Orquestra :Lew Soloff, Guy Barker, Claude Deppa, Steve Waterman - trumpet
Gary Valente, Richard Edwards, Annie Whitehead - trombone
Ashley Slater - bass trombone
Roger Janotta - flute, soprano saxophone
Wolfgang Puschnig - alto saxophone, flute
Andy Sheppard - tenor saxophone, soprano saxophone
Pete Hurt tenor saxophone
Julian Argüelles - baritone saxophone
Karen Mantler - organ
18  músics comptant la líder.

Big Band Theory és un àlbum de la compositora, líder d'orquestra i teclista nord-americana Carla Bley gravat i llançat al segell Watt/ECM el 1993.

On the stage in cages

—--------
4.
Andres Belmonte - Tariq 2019


Andrés Belmonte_Ney, flute, alto flute & bass flute ; Efrén López_Ud ; Ales Cesarini_Double Bass ; David Gadea_Percussion


Hobbi (Mohammed Abdel Wahab)

Aquesta obra representa les meves experiències més autèntiques. En ella reuneixo una varietat d'idees basades en les meves impressions quan viatjo per la costa mediterrània. El meu compromís amb aquest treball va més enllà de les expectatives, ja que dec al públic tota la meva vitalitat a l'escenari, no importa si toquem per a tres persones o un auditori ple.
Vaig començar a estudiar música clàssica i moderna tant al Conservatori Superior de Música de València com al CODARTS de Rotterdam. Un cop graduat, em vaig especialitzar en flauta turca "Ney" i música otomana amb Ömer Erdoğdular, així com flauta àrab "Ney" al Conservatori de Música del Caire amb Mahmoud Kamal i Mohamed Fouda. El 2007 vaig publicar el meu primer disc liderant JAZZ-7, una banda de jazz contemporània. També vaig col·laborar amb diverses bandes d'estil, des del Jazz fins al Hip-hop, el brasiler,clàssic, mediterrani o música medieval.

Recorded at "Pannonica Vintage Studio", Valencia (Spain). June 18th 2018

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...