dissabte, 17 de setembre del 2022

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(16-09-22)792:Renee Rosnes,Andrew Cyrille,James Gilmore,Herbie Hancock


 1.
Renee Rosnes - Kinds of Love 2021
Renee Rosnes (p) Chris Potter (st) Christian McBride (b) Carl Allen (dr) Rogério Boccato (perc)

Renee Rosnes és una de les pianistes i compositores de jazz més importants de la seva generació. Molt jove, va  va mudar-se a Nova York  desde el seu Vancouver natal,.
A més d'una impressionant discografia com a líder, la seva carrera inclou importants col·laboracions amb Joe Henderson, Wayne Shorter, Bobby Hutcherson, J.J. Johnson, James Moody i Ron Carter.
Durant els seus 30 anys de carrera, a més de compositora i intèrpret ha exercit de periodista musical com a presentadora durant dos anys d’una sèrie d'entrevistes al programa de la CBS The Jazz Profiles.
Segons la pròpìa Rosnes,, Kinds of Love és una celebració i meditació sobre la infinitat de formes que l'amor ha pres en la seva pròpia vida.. L'espectacular quintet all-star que Rosnes va reunir per a l'ocasió –el saxofonista Chris Potter, el baixista Christian McBride, el bateria Carl Allen i el percussionista Rogério Boccato– representen una profunda xarxa d'amistats i col·laboracions que es remunten a dècades enrere en alguns casos.

Evermore, Blessings in a year of exile


2.
Andrew Cyrille The News – New Jersey, August 2019 (2538)
Andrew Cyrille (dr) Bill Frisell (g) David Virelles (p/syn) Ben Street (b)

Andrew Charles Cyrille (Nascut el 10 de novembre de 1939) és un bateria de jazz d'avantguarda nordamericà. Al llarg de la seva carrera, ha actuat tant com a líder com a acompanyant en les bandes de Walt Dickerson o Cecil Taylor, entre d'altres. El biògraf Chris Kelsey va escriure: "Pocs bateries de free-jazz toquen amb una desena part de la gràcia i l'autoritat de Cyrille. La seva energia és incansable, el seu poder absolut, temperat només per una cerca constant de la veu pròpia.”.
The News és un àlbum del bateria Andrew Cyrille. Va ser gravat a l'agost de 2019 a Sound on Sound Studios a Nova Jersey, i va ser llançat per ECM Records el 2021. [1] A l'àlbum, Cyrille s'uneix al guitarrista Bill Frisell, David Virelles al sintetitzador i piano, i Ben Street al baix. Els músics de l'àlbum són idèntics als de l'àlbum de Cyrille de 2016 The Declaration of Musical Independence amb l'excepció de Virelles, un substitut d'última hora de Richard Teitelbaum, que patia problemes de salut en el moment de la sessió d'enregistrament,[2] i que malauradament va morir el 2020.

Incienso, Go Happy lucky


3.
James Gilmore Decorating Time – 2021
James Gilmore (g) Butler Knowles (b) Kassem Williams (dr)

A la seva pàgina web , el guitarrista James Gilmore no es complica gaire la vida per presentar-se. Diu  :  “Sóc guitarrista i compositor de Greensboro, NC. Sóc membre del segell i col·lectiu Out and Gone Music”.

Ding  Dong , Mammal Female Mother Laws



4..
Herbie Hancock - Gershwin's World 1998
Herbert "Herbie" Jeffrey Hancock, nascut el 12 d'abril de 1940, és un pianista de jazz, compositor i actor, originari de Chicago, als Estats Units. És considerat com un dels pianistes i compositors de jazz més importants i influents
Gershwin's World és un àlbum d'estudi del pianista de jazz nord-americà Herbie Hancock. Entre els convidats destacats hi ha Joni Mitchell, Kathleen Battle, Stevie Wonder, Wayne Shorter o Chick Corea.
Al disc, Hancock versiona temes de George i Ira Gershwin, als qui ret homenatge.. Compta amb la col·laboració de músics de primer nivell com ara, James Carter, Cyro Baptista, Kenny Garrett, Stanley Clarke o  l'Orquestra de Cambra Orpheus.

The Man I Love (amb Joni Mitchell) , St. Louis Blues (amb Steve Wonder)

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...