dissabte, 16 d’abril del 2022

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(15-04-22)775: Yuri Storione Quartet,Daniel Ori,Elvin Jones,Gigi Gryce...


 1.
Yuri Storione Quartet - WHERE DO WE START live at Bird s Eye 2, 3 abril de 2019
Perico Sambeat Saxo alto ; Yuri Storione Piano ; ; Stephan Kurmann Contrabaix;
Marton Juhasz Bateria

La música del quartet de Yuri Storione és el resultat de les aportacions individuals dels músics i la
seva versatilitat .El repertori està composat per Storione específicament per a aquesta banda i pensat justament per aquests músics. El convidat estelar és , evidentment , el gran saxofonista valencià Perico Sambeat.
Intèrpret i compositor de piano suís nascut l'any 1993, amb seu a Basilea, Suïssa.
Yuri Storione toca el piano des que tenia 4 anys.Després va rebre una formació clàssica. Va col·laborar, va aprendre i va tocar amb diversos grans noms com: Larry Grenadier, Jeff Ballard, Mark Turner, Perico Sambeat, Dominik Schürmann i molts més.



Malaga



2.
Daniel Ori -Emuna – c. 2011
Mark Turner (sax) Sam Barsh (p) Oz Noy (g) Daniel Ori (b,el-b) Ziv Ravitz (d,perc)

Back it up, Cyprus, Emuna
Originari de Kfar Saba, Israel, el primer contacte amb la música del baixista i compositor Daniel Ori van ser recitals de piano clàssic a l'apartament de la seva àvia a Tel-Aviv. Als 14 anys, el seu germà gran li va ensenyar a tocar el baix elèctric. La connexió amb l'instrument va arribar immediatament i el viatge musical de Daniel havia començat. Des del seu trasllat a Nova York el 2008, Daniel ha estat una veu jove prominent en l'escena contemporània del jazz i les músiques del món, i ha actuat / gravat amb músics de primera línia internacional.

3.
Elvin Jones - Coalition 1970
Elvin Jones - drums ; George Coleman - tenor saxophone ; Frank Foster - tenor saxophone, bass clarinet ; Wilbur Little - bass ; Candido Camero - conga, tambourine

Yesterdays

Elvin Jones és conegut per haver format part del quartet de John Coltrane, amb qui va gravar des de finals de 1960 fins a finals de 1965, Jones va aparèixer en àlbums tan celebrats com My Favorite Things, A Love Supreme, Ascension i Live at Birdland. Després de 1966, Jones va dirigir el seu propi trio, i més tard grups més grans sota el nom de The Elvin Jones Jazz Machine. Els seus germans Hank i Thad també van ser famosos músics de jazz, sovint va enregistrar discos també amb ells.

4.
Gigi Gryce - The Hap'nin's 1960
Gigi Gryce - alto saxophone ; Richard Williams - trumpet ; Richard Wyands - piano ; Julian Euell - bass
Mickey Roker - drums

Summertime (George Gershwin, Ira Gershwin, DuBose Heyward), Nica’s Tempo (Gryce)

Gigi Gryce (nascut George General Grice Jr.; Basheer Qusim (28 de novembre de 1925 - 14 de març de 1983), més tard Basheer Qusim, va ser un saxofonista de jazz nordamericà, flautista, clarinetista, compositor, arranjador i educador.
Tot i que la seva carrera com a intèrpret va ser relativament curta, gran part del seu treball com a intèrpret, compositor i arranjador va ser força influent i reconegut durant el seu temps. Com a músic de jazz i compositor va estar molt influenciat per l'obra de Charlie Parker i Thelonious Monk.

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...