dissabte, 3 de juny del 2023

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(02-06-23)847:Entrevistes a Jairo Ortega-Cuarteto Errante,i a Esaïe Cid-La Suite Audonienne


Translator

 

1. 

Vermut Jazz al Casinet d’Hostafrancs 

Cuarteto errante - Swan Lake - Tchaikovsky 

 

 

El Cuarteto errante es presenta com un grup barceloní que ens ofereix una visió innovadora de la música clàssica. Amb membres catalans, un canari i un californià, combinen elements del Barroc, Classicisme i Romanticisme. Interpretant obres dels grans compositors com Bach, Vivaldi, Mozart, Chopin, Beethoven, Brahms i Tchaikovsky, els transformen amb ritmes contemporanis en clau de Jazz, música llatina, Bossa-nova o fins i tot Reggae. A més, el grup també presenta composicions pròpies. El resultat és una amalgama exquisida que fusiona el passat i el present, capturant l'elegància de les melodies clàssiques ben conegudes amb una sonoritat moderna. 

 

 

Entrevista a  Jairo Ortega, del Cuarteto Errante. 

 

 

El Cuarteto errante son : 

Edu Miralles - Clarinete y saxo 

Brady Lynch - Contrabajo 

Jordi Herreros - Batería 

Jairo Ortega - Piano y arreglos 

 

 

Jairo Ortega Quartet - Vals Andantino - Chopin 

 

 

 

 

 

2. 

Esaie Cid - La Suite Audonienne 2023 

Esaie Cid (as, cl), Benjamin Dousteyssier (saxo baríton , saxo soprano), Alex Gilson (contrabaix), Paul Morvan (bateria) 

 

 

Cressé Mambo, Chevauchée Fantôme a Rue Dhalenne, …et comme fait une coquette…, L’Abbé Machiavelli. 

 

 

Entrevista amb Esaïe Cid. 

 

 

Ha estat un autèntic plaer parlar amb l’Esaïe Cid de la seva Suite Audonienne , Esaie Cid a la composició i arranjaments (as, cl), Benjamin Dousteyssier (saxo baríton , saxo soprano), Alex Gilson (contrabaix), Paul Morvan (bateria) Hem escoltat per acomiadar l’Esaïe el tema  “L’Abbé Machiavelli”. 

Hem viatjat amb la imaginació pels carrers de Sain Ouen sur Seine, i una mica també per l’Història d’aquest petita localitat francesa i, com ha quedat clar , recomanació del Jazz aquesta Suite Audomnienne de Esaïe Cid. Us deixo , per que s’acaba el temps del programa d’avui. Ens acomiadem amb el saxofonista que acompanya a Esaïe Cid a la seva Suite Audonienne, Benjamin Dousteyssier acompanyat d’un altre saxo alto, Antonin Tri Hoan , Thomas Posner al contrabaix i Stefano Lucchini a la bateria, en directe, a Paris , a l’agost de 2022,  amb el tema de Dizzie Gillespie, Groovin High . Gaudiu de la música i de la vida en general. Fins el proper Jazz Expresso. 

 


Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...