dissabte, 10 de juny del 2023

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(09-06-23)849:E.Angue&her hot jazz trio,Pierre Bertrand,Roxana Amed,Little North.


 

1.

Angue & Her Hot Jazz Trio - Honeysuckle Rose

 

Entrevista amb Angue.

 

Angue - Black Cofee

Angue & Her Hot Jazz Trio - Lulu’s back in Town


2.

Roxana Amed - Unànime 2022

Roxana Amed és una de les veus més personals i interessants de l'escena del jazz a l'Argentina, si bé des del 2013 resideix a Miami. Allà, a més d’exercir com a educadora, desenvolupa una intensa activitat com a cantant, productora, compositora, i multinstrumentista, treballant amb importants músics argentins radicats als Estats Units, com els pianistes Guillermo Klein i Leo Genovese, o la cantant Sofía Rei.

A Unànime, el seu vuitè treball discogràfic, Roxana aporta la seva mirada al latin jazz, aportant diferents influències i formes d'abordar el jazz des de Sud-amèrica. Per aquest projecte va reunir un grapat de deu obres d'autors diversos (des de Miles Davis fins a Luis Alberto Spinetta, passant per Egberto Gismonti i la mateixa Amed) .I a més es va envoltar  d'un selecte grup d'artistes llatins com són Chucho Valdes (Cuba), Pedro Aznar (Argentina), Niño Josele (Espanya), Chico Pinheiro (Brasil), Julio Reyes Copello (Colòmbia), Tony Succar (Perú) i Linda Briceño (Veneçuela).

 

Flamenco Sketches (Amb Niño Josele) , Adios a Cuba (Amb Chucho Valdes)


3.

Pierre Bertrand - Caja negra 2010

Pierre Bertrand (saxophone ténor), Alfio Origlio (piano), Louis Winsberg (guitare), Jérôme Regard (contrebasse), Minino Garay (batterie, percussions), Xavier Sanchez (cajon)

 

Pierre Bertrand és un músic multifacètic que destaca com a saxofonista, flautista, professor, compositor, director d'orquestra, arranjador i autor de música de films. Ha fundat el Paris Jazz Big Band l'any 1998, amb el qual ha guanyat premis importants com la Victoire du Jazz i el Django d'Or. També ha dirigit el Nice Jazz Orchestra i ha estat convidat com a director de formacions internacionals .Ha realitzat arranjaments per a reconeguts artistes i ha compost música per a pel·lícules i telefilms. Va crear la formació que signava aquest disc, Caja Negra, que ofereix una barreja de jazz, flamenc i altres influències. 

 

Sueño de niño


 

4.

Little North - Wide Open 2021

Després de dos àlbums aclamats per la crítica en només dos anys, el trio de piano danès contemporani Little North continua la seva recerca amb l’àlbum, 'Wide Open', que es va publicar el 27 de gener a April Records. Amb 'Wide Open' (com el seu nom indica) busca un entorn més lliure. 

 

Recorded in Copenhagen, Denmark, May 8-9, 2021

 

Benjamin Nørholm Jacobsen - Piano ; Martin Brunbjerg Rasmussen - Bass ; Lasse Jacobsen – bateria

 

Elna, With Four Shadows

 



Estadístiques de descàrregues del Jazz Expresso del 05-05-23 al 05-05-24. (Dades : ivoox.com)

El Jazz Expresso és un programa molt modest. En qüestió de pretensións, sempre he tingut molt poques. L'objectiu, 20 anys després, és ...