dissabte, 8 d’abril del 2023

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(07-04-23)834:Romain Pilon,Sullivan Fortne,Miquel Asensio,Jason Palmer.


 

1.

Romain Pilon - Falling grace 2022

Romain Pilon (Guitarra), Yoni Zelnik (Contrabaix), Jeff Ballard (Bateria)

 

Romain Pilon és un guitarrista francés, nascut a Grenoble. Havíem parlat d’ell quan vam presentar el disc “Tornaviaje” per que forma part del quartet que signa aquest disc del bateria Gonzalo del Val. A aquest projecte, Falling grace, el guitarrista Romain Pilon s'endinsa per primera vegada en un repertori d'estàndards. Exhumant rares perles del Songbook Americà i temes signats per Herbie Hancock, Steve Swallow, Thelonious Monk o Miles Davis, aconsegueix amb "Falling Grace" un disc fantàstic,  en format de trio, acompanyat  de Jeff Ballard, a la batería i Yoni Zelnik al contrabaix.

 

Lament ( Thelonious Monk), By Myself (Schwartz & Dietz)

 

 


2.

Sullivan Fortner – Aria 2014

Tivon Pennicott (ts,sop) Sullivan Fortner (p) Aidan Caroll (b) Joe Dyson (d)

– New York, November 14 & 15, 2014

 

Nascut a Nova Orleans, Sullivan Fortner ja ha treballat amb molts grans del jazz com Theo Croker, Stefon Harris, Christian Scott o Roy Hargrove. Va ser alumne del gran Jason Moran, i ha tocat amb els Marsalis, Donald Harrison, Nicholas Payton, Billy Harley i ha col·laborat amb músics com Billy Hart, Gary Bartz, Marcus Belgrave o Irvin Mayfield. 

"Aria" és un disc que no acudeix amb  les arrels clàssiques del jazz , tot i les versions de standards que hi podrem trobar. 

Els socis d'aquesta aventura són un grup de joves músics amb ganes de menjar-se el món i tenir projectes propis. Tivon Pennicott als saxos tenor i soprano, Adan Carrol al contrabaix i Joe Dyson a la bateria.

 

 

 

Ballade,  You know I care


3.

Miquel Asensio - Biotza 2020

Javier Vercher: saxo ; Iván "Melón" Lewis: piano ; Pablo Martín Caminero: contrabajo ; Miquel Asensio: batería ; Elma Sambeat: voz.

 

El bateria valencià MIQUEL ASENSIO presentava l'any 2020 el seu segon disc com a líder: BIOTZA, un inspirat treball en què, a través de les seves composicions, experimenta amb nous colors i textures musicals des del jazz més pur a l'obertura més conceptual, amb un tractament lliure i orgànic.

Aquest Àlbum es va enregistrar el desembre de 2019 a Camaleon Music Studio (Madrid), i es va publicar  el  2020, una edició de Sedajazz Records.

 

Kalanchoe, Aïllat

 


4.

Jason Palmer – Fair Weather 2017

– New York, June 21, 2017

Jason Palmer (tp) Leo Genovese (p) Joe Martin (b) Kendrick Scott (d)

 

El trompetista/compositor/arranjador/educador Jason Palmer és un músic força  sol·licitat. Ha recorregut 30 països , nombrosos clubs i grans festivals nord-americans amb icones del jazz com ara Jack deJohnette, Roy Haynes, Mark Turner, Greg Osby, Wynton Marsalis i la Lincoln Center Jazz Orchestra, Kurt Rosenwinkel en fí , molts,  Ravi Coltrane, Geri Allen, entre moltíssims més.

 Jason és ara professor assistent a temps complet d'ensembles i metalls al Berklee College of Music de Boston i professor assistent de música a la Universitat de Harvard.

 

Fair weather, Old Folks, Moonlight Becomes You, Raise the love Celling

 

 

 

 

Jazz Expresso a Sants3Ràdio 926: The Dam Jawn Feat. Dick Oatts,Morten Schantz Trio,tRAÇ,Chocho Cannelle.

  1. The Dam Jawn Feat. Dick Oatts – Master St. 2023 https://open.spotify.com/intl-es/album/3kxUnjjRa5Jjr0G4C06Pqp?si=ME3z_lrJRvOYOaXC...