diumenge, 13 d’agost del 2023

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio 866: Steve Cardenas,Jacky Terrasson,Walt Dickerson,Gilad Hekselman,Mike Stern.


1. 

Steve Cardenas • Charlie And Paul 2017 

Steve Cardenas - Guitar ; Loren Stillman - Alto Saxophone ; Thomas Morgan - Bass ; Matt Wilson - Drums 

 

 

El 2017, Steve Cardenas va fer un homenatge a la música del gran Charlie Haden i Paul Motian, publicat recentment també en format digital.Aquest disc és un homenatge a la música dels grans Charlie Haden i Paul Motian no només a través de la interpretació de les seves composicions, sinó també pel nivell d'atenció i concentració que sembla brillar en la música. Sembla com si Charlie i Paul hi fossin presents en cada moment improvisat. 

Amb Steve Cardenas a la guitarra, Loren Stillman al saxo alt, Thomas Morgan al contrabaix i Matt Wilson a la bateria. 

Tots aquests músics van formar part de les bandes de Haden i Motian, i això potser explica la claredat en el seu to i l’abordatge d'aquests músics a a aquests temes. 

 

 

Prairie Avenue Cowboy, La Pasionaria  

 

 

2. 

Jacky Terrasson - 53 2019 

Jacky Terrasson (piano); Géraud Portal (baix elèctric); Ali Jackson (bateria); Sylvain Romano (contrabaix); Gregory Hutchinson (bateria); Thomas Bramerie (contrabaix); Lukmil Perez (bateria) 

 

 

Jacky Terrasson va néixer a Berlin, a Alemanya el 27 de novembre de 1965. La seva mare és afroamericana estatunidenca nascuda a Geòrgia i va treballar com a decoradora d'interiors i el seu pare, informàtic, és francès. Va viure a París fins als vint anys. 

L’any 2019 el pianista Jacky Terrasson tenia 53 anys, portava 30 anys de carrera i havia publicat 14 discos.  LLavors va publicar el disc “53”. L'àlbum, el seu quinzè,va ser gravat a Pompignan, França i publicat el 27 de setembre de 2019 per Blue Note Records. 

L'àlbum, marca el seu 53è aniversari i el 25è  del seu llançament debut per a Blue Note. Terrasson va explicar: "Per què 53? Senzillament perquè hauré concebut i gravat aquesta música durant el meu 53è any i que en aquesta ocasió, he volgut fer un disc que s'assembli molt a mi. Amb aquest disc, volia donar-me per complet, arriscar-me, mentre assumia la meva carrera, les meves opcions artístiques..." El llançament conté 16 temes: 15 originals escrits per Terrasson i una composició de Wolfgang Amadeus Mozart. 

  

The Call, - Bass, – Géraud Portal    Piano – Jacky Terrasson    bateria – Ali Jackson 

Alma, mateixa formació 

La part des Anges, mateixa formació  

Jump ; BassSylvain Romano    Piano – Jacky Terrasson    bateria - Gregory Hutchinson 

Kiss Janet for me ; Bass-Géraud Portal    Piano – Jacky Terrasson    bateria – Ali Jackson 

 

 

3. 

Walt Dickerson - Relativity 

Recorded in Englewood Cliffs, NJ on January 16, 1962. 

Ahmed Abdul-Malik Bass ; Austin Crowe Piano ; Andrew Cyrille Drums ; Walt Dickerson Vibraphone 

 

 

4. 

Gilad Hekselman - Far star (2022) 

 

 

Gilad Hekselman (Guitarra électrique), Eric Harland (Bateria) 

Gilad Hekselman és un guitarrista nascut a Israel i amb seu a Nova York,actualment un dels més reconeguts. Guanyador del Rising Star Guitarist de Downbeat el 2017 i productor de 10 àlbums guardonats sota el seu propi nom, fa gires per tot el món amb la seva pròpia banda i és el company escollit per a molts artistes de l'escena del jazz de Nova York. El seu disc "Far Star", es va publicar el maig de 2022. 

 

 

Long Way From Home -Gilad Hekselman (Guitarra électrique), Eric Harland (Bateria) 

 

 

Al disc hi col·laboren també Shai Maestro -Co-production, Keys (track 2) ; Nathan Schram - Viola, Violin (track 4) ; Oren Hardy - Bass (track 4) ; Alon Benjamini- Drums, Percussion (track 4) ;  

Nomok- Co-production, Keys (track 7) ; Amir Bresler - Co-production, Drums, Percussion (track 7) 

Ziv Ravitz - Drums (track 8)  

 

 

5. 

Mike Stern - Trip 2017 

 

 

Mike Stern, Guitar, Vocals 

Randy Brecker , Trumpet (1, 2) 

Jim Beard, Piano, Hammond Organ, Keyboards 

Dennis Chambers, Drums (1, 2, 6) 

Tom Kennedy, Bass (1, 2, 6) 

Arto Tuncboyaciyan, Percussion (1, 2, 4, 7, 8) 

Bob Franceschini, Tenor Saxophone (1, 6) 

Victor Wooten, Bass (1) 

Bill Evans, Tenor Sax (3, 10) 

Lenny White, Drums (3, 4, 10, 11) 

Teymur Phell, Bass (3, 7, 8, 11) 

Wallace Roney, Tumpet (4, 11) 

Will Calhoun, Drums (5, 9) 

Edmond Gilmore, Bass (5, 9) 

Gio Moretti, Vocal (7) 

Leni Stern, Ghoni (7, 9) 

Dave Weckl, Drums (8) 

Elhadji Alioune Faye, Percussion (10) 

 

 

 

 

Mike Stern (Boston, 10 de gener de 1953) és un guitarrista nord-americà de jazz. Ha treballat amb músics com Miles Davis, Stan Getz, Jaco Pastorius, Joe Henderson, Jim Hall, Pat Martino, Tom Harrell, Arturo Sandoval, Steps Ahead o els Brecker Brothers entre molts d’altres. 

El guitarrista Mike Stern va ser un dels pioners del moviment de fusió dels anys 80, i l’any 2017, després d'un accident que el va deixar amb fractures greus en tots dos braços i lesions nervioses importants que limitaven les seves mans , va enregistrar el seu 17è àlbum com a líder. Amb un repartiment d'acompanyants d'estrelles, Stern ofereix una varietat de cançons que van des del jazz clàssic fins al funk i la fusió, i inclou peces acústiques i vocals. Trip és un testimoni de l'habilitat musical de Stern i la seva determinació per superar l'adversitat. 

 

 

B Train  


 

 


Translator

 

Jazz Expresso a Sants3Ràdio 926: The Dam Jawn Feat. Dick Oatts,Morten Schantz Trio,tRAÇ,Chocho Cannelle.

  1. The Dam Jawn Feat. Dick Oatts – Master St. 2023 https://open.spotify.com/intl-es/album/3kxUnjjRa5Jjr0G4C06Pqp?si=ME3z_lrJRvOYOaXC...