dissabte, 4 de març del 2023

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(03-03-23)826:Benny Golson,Family Plan Trio,Julieta Eugenio,Curtis Fuller.


 

1.

Benny Golson's - New York Scene 1957

Benny Golson - tenor saxo ; Art Farmer - trumpet ; Wynton Kelly - piano ; Paul Chambers - bass ; Charlie Persip - drums

New York Scene es l’àlbum de debut àlbum del saxofonista Benny Golson amb sessions enregistrades a finals de  1957.

 

Blues it.

 


 

2.

Family Plan Trio  - Family Plan,2021 – Brooklyn, NY

Andrew Boudreau (p), y Simón Willson (b) Vicente Hansen (dr) Kevin Sun (st-1)

El pianista i compositor canadenc Andrew Boudreau lidera, entre d’altres projectes, aquest Family Plan Trio. Actualment resideix a Brooklyn, Nova York.

 

El Trio , a la seva web, té una manera molt curiosa de presentar-se . Diuen :

Nascut de la Immaculada Concepció, Family Plan és un grup de  tres persones d'extracció estèticament diversa. descendents a parts iguals de sensibilitats relacionades amb l'alta i la baixa  música, Family Plan és un trio col·lectiu format per Vicente Hansen a la bateria, Andrew Boudreau al piano i Simón Willson al baix. de moment es poden trobar interpretant música original que pretén desafiar les concepcions musicals que s'han d'escoltar durant el sopar, mentre s'intenta gaudir d'un temps familiar de qualitat.

Vicente i Simón no només són tots dos del país prim i sovint oblidat de Xile, sinó que també reivindiquen algun tipus de relació familiar amb el famós pianista mort Claudio Arrau. Andrew és natural del gran país del nord del Canadà, on els hiverns són molt freds i a la seva gent li sap molt de greu. 

 

Who’s Your Copilot,? , Groundhog day, El mono.

 


 

3.

Julieta Eugenio - Jump 2022

Julieta Eugenio (ts) Matt Dwonszyk (b) Jonathan Barber (d)

 

JUMP és l'àlbum de debut de la saxofonista tenor i compositora Julieta Eugenio. després d'un significatiu trànsit per l'escena del jazz argentí, la saxofonista va fixar la seva residencia als Estats Units el 2013 per estudiar al prestigiós Queen College, institució novaiorquesa en la qual més tard va obtenir un Master en Jazz. A més, el 2017 guanya la International Women in Jazz Competition com a membre del SIJ Trio, formació que completen altres dos joves artistes: la pianista estatunidenca Sarah Slonim i la contrabaixista israeliana Inbar Paz. En plena emergència sanitària, Eugenio va començar a col·laborar amb el baixista Matt Dwonszyk i el bateria Jonathan Barber, reunint-se regularment per treballar en  la seva música. El trio aviat va desenvolupar la interacció  del trio forjada al voltant de les composicions d'Eugenio.  El grup va arribar a l'estudi i va gravar vuit temes originals.

 

Enregistrat a Brooklyn, NY, el 30 de març de, 2021 

    

Efes, Jump, Tres

 


 

4.

New Trombone és l’àlbum de debut del trombonista Curtis Fuller enregistrat l’any 1957.

Curtis Fuller - trombone ; Sonny Red - alto saxo ; Hank Jones - piano ; Doug Watkins - bass ; Louis Hayes - drums

 

Namely you

 


 

5.

Julieta Eugenio - Jump 2022

Snowbirds

 


 

Jazz Expresso a Sants3Ràdio 926: The Dam Jawn Feat. Dick Oatts,Morten Schantz Trio,tRAÇ,Chocho Cannelle.

  1. The Dam Jawn Feat. Dick Oatts – Master St. 2023 https://open.spotify.com/intl-es/album/3kxUnjjRa5Jjr0G4C06Pqp?si=ME3z_lrJRvOYOaXC...