dimecres, 1 de març del 2023

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio 825:Jun Miyake,Jeff Denson, Romain Pilon & Brian Blade,Matt Slocum,Rosa Brunello.


 

1.

Jun Miyake - Whispered garden (2022) 2573

 

Jun Miyake (bugle), Dave Liebman (saxo soprano), Bob Zung (flûte alto, clarinet baix), Andy Bevan (flûte alto), Jeff Duquesnois (fagot), Hitoshi Watanabe (violoncelle, Contrabaix), Hideo Yamaki (Bateria)

 

Jun Miyake ( 7 de gener de 1958 a Kyoto) és un compositor japonès. La seva música (per exemple, les cançons "Lilies in the Valley"  i "The Here and After") es va utilitzar a la pel·lícula Pina, nominada als Oscars a la millor pel·lícula documental el gener de 2012. També ha estat guardonat amb el premi de la crítica alemanya, der Preis der deutschen Schallplattenkritik, com a Millor Àlbum de l'Any pels seus tres àlbums, "Stolen from Strangers", "Lost Memory Theatre act-1" i "Lost Memory Theatre act-2".

descobert per la llegenda japonesa Terumasa Hino, Jun Miyake va començar la seva carrera com a trompetista de jazz, graduant-se al Berklee College of Music. Quan va tornar a Tòquio, es va convertir en un artista influent, així com en un compositor d'èxit. Miyake ha treballat estretament amb Pina Bausch, Wim Wenders, Robert Wilson, Oliver Stone, etc, i ha col·laborat amb artistes com, Arto Lindsay, Vinicius Cantuaria, Bulgarian Voices, David Byrne, Grace Jones,Ron Carter, Michael Brecker, i molts d’altres.

 

1979, Undreamt Chapter,


2.

Jeff Denson, Romain Pilon & Brian Blade - Finding Light 2022

 

Finding Light és el segon àlbum del trio format per  Jeff denson (baix), Romain Pilon (guitarra) i Brian Blade (bateria). El trio es va conèixer mentre assistia a les classes del  Berklee College of Music i des de llavors han aconseguit en escena una química especial. El seu segon llançament presenta deu temes formats per composicions originals de denson o Pilon. denson aporta sis peces, i Pilon aporta les quatre restants. El leitmotiv del disc, és la celebració de la capacitat d'actuar junts després de la emergència de la Covid-19.

 

Daily jubilee of dancing Herbie D., Finding Light 

 


3.

Matt Slocum - With Love and Sadness 2022

Walter Smith, III (ts) Taylor Eigsti (p,el-p) Larry Grenadier (b) Matt Slocum (d)

Matt Slocum (Bristol, Rhode Island, 27 de desembre de 1972) és un guitarrista, violoncel·lista, pianista i compositor, conegut pel seu treball com a principal compositor i guitarrista principal de Sixpence None the Richer.(Rock)

 

Prelude, First Light, End of the Season


 

4.

Sounds Like Freedom - Rosa Brunello 2022

Yazz Ahmed (trumpet, flugelhorn,    effects,           vocals,                        claps)

Maurice Louca (electric guitar, synths, fender rhodes, percussion,                        vocals,           claps)

Marco Frattini (drums, percussion, sampler,                        vocals,            claps)

Rosa Brunello (electric & double bass, percussion, vocals,                        claps)

 

"Sounds Like Freedom" és el segon llançament del segell discogràfic amb seu a Los Angeles, Domanda Music. Va ser gravat el setembre de 2021 a Verona, Itàlia i concebut per la baixista Rosa Brunello amb aportacions del músic  del Regne Unit Yazz Ahmed, de  Maurice Louca, músic àrab,  i el bateria italià Marco Frattini. Un repertori de temes basats en la improvisació espontània.

El disc parla dels estranys temps que hem viscut darrerament com a societat, quan el contacte humà directe s'ha racionat i moltes oportunitats d'actuació s'han aturat per a músics de tot el món.Segons explica ella mateixa, Rosa Brunello utilitza aquest disc com una oportunitat per aprofitar les influències de cadascun dels artistes que van contribuir a l’enregistrament .Segons la contrabaixista, al cor d'aquest disc hi ha la celebració de la llibertat i l'alegria de compartir experiències i espais amb els altres, en un moment en què aquests plaers tant senzills ja no es poden donar per descomptat.

Sounds like freedom, Habibi baby

https://rosabrunello.bandcamp.com/album/sounds-like-freedom

 


Jazz Expresso a Sants3Ràdio 926: The Dam Jawn Feat. Dick Oatts,Morten Schantz Trio,tRAÇ,Chocho Cannelle.

  1. The Dam Jawn Feat. Dick Oatts – Master St. 2023 https://open.spotify.com/intl-es/album/3kxUnjjRa5Jjr0G4C06Pqp?si=ME3z_lrJRvOYOaXC...