dijous, 3 de març del 2011

Xavier Casellas





"UNGUARDED SMILES"
XAVIER CASELLAS

Concerts presentació del nou treball discogràfic

Divendres, 4 de març 22:00 h. ,
Cafè Jazz de Calella
Dijous, 10 de març 21:00 h. i a les 23:00 h.
Jamboree, Barcelona



El vocalista català Xavier Casellas ens presenta "Unguarded Smiles", el seu nou projecte discogràfic en el qual, a més de cantar, ha posat lletra a músiques escrites per grans compositors. Acompanyat d'un grup de músics on és present el bo i millor del panorama del jazz, Casellas ens convida a endinsar-nos en una proposta de jazz vocal que beu de la millor tradició sense deixar de banda tots els elements indispensables per a ser indiscutiblement modern.
Amb un repertori que va des de composicions de Mehldau o Rosenwinkel a creacions d'altres temps amb signatura de Frederic Mompou, aquest “Unguarded Smiles” ajuda a entendre el gran potencial del jazz vocal a l'hora de comunicar i crear situacions i paisatges sonors on el poder dramatitzador de la veu dóna encara més força a cadascuna de les emocions que es poden transmetre amb la música. “Unguarded Smiles” és un disc del present que fa una picada d'ull a tota una tradició de jazz cantat que Xavier Casellas coneix bé i ha sabut assimilar amb creativitat i intel·ligència.
La formació la lidera musicalment Emilio Solla, autor dels arranjaments i està composta per Ben Monder, Ted Poor i Jorge Roeder, i un seguit de noms de l’escena del jazz a Nova York com ara , John Ellis, Oscar Feldman o Víctor Prieto.

Pots escoltar-lo aquí



XAVIER CASELLAS GROUP
Xavier Casellas, veu i textos | Jose Alberto Medina, piano i teclats | Jordi Matas, guitarra
Tom Warburton, contrabaix | Juan R. Berbin, bateria





Quadrant Produccions S.C.P.
info@quadrantcorner.com
www.quadrantcorner.com




Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...