dimarts, 8 de març del 2011

Jazz Expresso 278 11-03-11



Aquesta setmana presentem el disc MANY RIVERS TO CROSS del SIC TRIO.
El SIC TRIO el formen:

SALVADOR COLÁS.- Contrabaixista i compositor. Cursa estudis de guitarra i harmonia a l'escola "Avinyó Espai Musical" amb Pere Iniesta. Més tard estudia contrabaix de la mà d'Horacio Fumero a "L’Aula de Música de Cerdanyola". Ha format part de diferents formacions musicals i big bands com La Maquinista Dixi Band, Woody's tribute i ha enregistrat amb el cantautor Jordi Quera ("Senders").

Actualment compagina la docència amb el treball en diferents formacions com SIC TRIO, Jazz De Copes, Fònic Trio ...


ISABEL MEMBRILLA .- Pianista. Va estudiar piano clàssic amb Maria Teresa Salom per introduir més tard en el jazz a través del Taller de Músics de Barcelona on va estudiar combo, harmonia moderna, piano i big band amb Ze Eduardo, Agustí Fernández, Iñaki Salvador i Albert Bover entre d'altres. Anteriorment ha format part de la Big Band Barna Band, Minton's Quartet, Jazztime, Haiku ... Actualment a més de SIC Trio, forma part de Havana Quartet ("Capvespre al Delta", "Bestiari poètic") i lidera el seu propi trio compaginant-ho amb la docència en diferents escoles.

CÉSAR MARTÍNEZ .- Bateria. Prové del Taller de Músics de Barcelona on actualment també exerceix com a professor. Ha tocat i enregistrat discs amb Xavier Dotras Trio ("Retrospectives", "Nit" i "Vincent") Havana Quartet ("Capvespre al Delta" i "Bestiari poètic"), Moments Quartet ("Moments" i "Dies de Nens i nenes") Back Line Trio ("Dies de vi i roses "), Jazz Trio ("Flamingo"), Lluís González Trio ("Cançons"). Ha participat en els més importants festivals de jazz tant a nivell nacional com internacional i en diferents musicals ("Viatge del senyor Nagata", "Chicago" amb Coco Comin entre d'altres.

"MANY RIVERS TO CROSS" està enregistrat en l'estudi 5 Grama de Girona entre els dies 26 i 27 de Agost de 2009 i està cuidat fins l'últim detall, ja no només pel que fa a música es refereix, en la part gràfica té el disseny d'Alfonso Revaliente a partir d'un dibuix de Miriam Membrilla.

SIC TRIO
han aconseguit un d'aquests discs atemporals que acaben sent una peça indispensable en qualsevol discoteca privada, un d'aquests discs que poses als amics quan et visiten i del qual presumeixes obertament com qui descobreix un secret només a l'abast d'uns pocs privilegiats. No cal ser un erudit del jazz perquè cadascuna de les seves notes et fregui la pell transmetent tota mena de sensacions agradables

Al Jazz Expresso, parlarem amb en Cesar Martínez, bateria de SIC TRIO.

A més escoltarem la música del Bill Evans, des d'el disc QUINTESSENCE
un disc enregistrat l'any 1976 amb aquesta formació:
Bill Evans – piano
Ray Brown – contrabaix
Philly Joe Jones – bateria
Kenny Burrell – guitarra
Harold Land – saxo tenor

Vols descarregar-te aquest Jazz Expresso?*


Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...