dilluns, 31 de gener del 2011

Taller de músics

Logo Taller de Músics

Actualitat Departament Produccions i Management
Butlletí n3/2011 | 01/02/2011

Cendra, 34 baixos, 08001 Barcelona
t. +34 93 443 43 46 | produccions@tallerdemusics.com
http://www.facebook.com/tallerdemusics http://twitter.com/tallerdemusics

Dimarts, 22 de febrer, a les 21 h i 23 h – Jamboree – Pl.Reial, 17 - Bareclona

Núria Piferrer és Névoa, una veu tocada per la saudade i el fatum però alliberada de la condemna a un destí advers. Per això quan canta tot ho omple el seu somriure vital i encomanadís. I encara que es declari devota de la gran Amalia Rodrigues i la seva “estranya forma de vida”, no pot evitar omplir el seu repertori de l’àmplia varietat de registres que li ofereix la lusofonia. Ho fa acompanyada d’un autèntic prestidigitador de les cordes com és el guitarrista Vicenç Solsona, ensinistrador de la sensualitat que atresoren els ritmes més càlids i suggeridors del planeta.

Dimecres, 23 de febrer, a les 19.30 h - Can Fabra – c/Segre, 24-22 – Barcelona

La Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro, està considerada com la Big Band més Jove d'Europa.

Han tocat als festivals de jazz més rellevants de Catalunya i en els dos treballs discogràfics que ha editat han col·laborat músics com Ignasi Terrassa, Josep Mª Farras, Dani Alonso, Bobby Gordon, Perico Sambeat, Dick Oatts i Ken Peploswky, entre d’altres.

La Big Band ha estat considerada per la revista Jaç com a millor proposta de Jazz 2010.

Divendres, 11 de març, a les 23 h - Les Nits del Taller – Ateneu Popular 9 Barris - C/Portlligat, 11 – Barcelona

7 dias és un espectacle flamenc basat en el nom dels dies de la setmana. La procedència d'aquests noms ens remet a l'astrologia i la mitologia.

Amb aquesta base com a fil conductor, la cantaora Alba Guerrero forja una proposta on cada dia està relacionat amb un cant i amb un palo flamenc

SAT! Teatre de Barcelona – c/Neopàtria, 54 – Barcelona

Divendres, 4 de març, a les 21h
Dissabte, 5 de març, a les 21.30 h
Diumenge, 6 de març, a les 18.30 h

Ginesa Ortega és una de les cantaoras més interessants de l'escena catalana, guanyadora de dos premis Ciutat de Barcelona, que tot i el seu domini del flamenc tradicional, ha destacat en projectes arriscats en col·laboració amb La Fura dels Baus, en l'enregistrament de cançons de García Lorca o creant versions flamenques de Serrat, Billie Holliday o Dulce Pontes.

Paisajes descriu, a través de la poesia i del flamenc, experiències compartides, nous camins. Un repertori que parla sobre la universalitat, el sentit d’allò més popular i la llibertat com a bandera; i que configura un espectacle de flamenc amb un tractament musical i una instrumentació atípica, conduït per la personal veu de la cantaora. Tot un regal que convé gaudir com es mereix.

SAT! Teatre de Barcelona – c/Neopàtria, 54 – Barcelona

  • Divendres, 11 de març, a les 21 h
  • Dissabte, 12 de març, a les 21.30 h
  • Diumenge, 13 de març, a les 18.30 h

Paula Domínguez és una veu camaleònica capaç de moure’s en llibertat d’un estil a l’altre, del jazz al flamenc, passant pel blues i el rock.

Ha participat en nombrosos festivals de música i recentment, junt a l’Orquestra Simfònica de Galícia, ha interpretat 'La vida breve', de Manuel de Falla.

Soul de lunares no pretén fusionar el flamenc i el soul sinó que tots dos estils s’agafin de la mà i sumin. Es tracta d’establir una harmonia moderna de temes propis de soul i pop sobre els patrons rítmics del flamenc, a la recerca d’una nova sonoritat.

Després d'una extensa gira nacional que ha consolidat el seu so, Rumba Vella ha gestat un disc en el qual es mostra el mètode original de transformació musical que van popularitzar els seus avantpassats: la catalano-arrumbació de cançons.

El repertori d'aquest disc ha volat d'un costat a l'altre de l’Atlàntic. D'un estil a un altre. D'una textura a una altra. En breu sentirem parlar d’Els Ignorants com una altra peça fonamental del potencial musical autòcton del nostre país.

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...