dilluns, 31 de gener del 2011

Contrabaix

Perico Sambeat Quartet + Grace Kelly i Tambor de Saia, concerts de la setmana al cicle ContraBaix
PERICO SAMBEAT QUARTET "BALADAS" + GRACE KELLY QUINTET (JAZZ A L'AUDITORI / CICLE CONTRABAIX)
Perico Sambeat Quartet
Perico Sambeat, saxo
Bernardo Sassetti, piano
Javier Colina, contrabaix
Borja Barrueta, bateria

Grace Kelly Quintet
Grace Kelly, saxo i veu
Jason Palmer, trompeta
Doug Johnson, piano
Evan Gregor, baix
Jordan Perlson, bateria
Data: 03/02/11
Hora: 22 hores
Lloc: l'Auditori de Barcelona - Com arribar
TAMBOR DE SAIA (FIRA DE LA CANDELERA / FESTIVAL INTERNACIONAL DE PERCUSSIONS DE CATALUNYA)
Anna Herrero, veu i percussió
Jabu Morales, veu i percussió
Cecilia Debergh, veu, percussió, cavaquinho
Vivian Amarante, veu i percussió
Iara Moderozo, veu i percussió
Val Plaza, veu i percussió
Tula Tulova, veu i percussió.
Data: 04/02/11
Hora: 21.30 hores
Lloc: Joventut Catòlica de Molins de Rei - Com arribar
Preu: 10€ anticipada / 12 € taquilla - Compra la teva entrada


Un cap de setmana ben especial a ContraBaix amb dues actuacions especials: un nou concert a Barcelona de la Temporada Jazz a l'Auditori/Cicle ContraBaix amb la presentació dels nous treballs de Grace Kelly & Perico Sambeat; i un nou concert al cicle del Festival Internacional de Percussions de Catalunya a Molins de Rei amb Tambor de Saia; en col·laboració amb la Fira de la Candelera.
La setmana comença el dijous 3 de febrer, a les 22 hores, a l'Auditori de Barcelona amb un concert doble amb Perico Sambeat Quartet i Grace Kelly.
Perico Sambeat lluirà la seva veterania i experiència amb la posada de llarg d’una nova proposta. Es tracta d’un nou disc que amb el títol de Balades el músic valencià ha confeccionat a partir d’una selecció de temes íntims i alguns dels estàndards més emblemàtics de la història del jazz. Sambeat actuarà en formació de quartet acompanyat per Javier Colina al contrabaix, Bernardo Sassetti al piano i Borja Barrueta a la bateria.
Per la seva part, la saxofonista Grace Kelly visita Barcelona, amb la seva pròpia formació, en el seu recorregut per tot el món presentant Man with the Hat, el seu revelador debut discogràfic.
I el divendres 4 de febrer, a les 21.30 hores a la Joventut Catòlica de Molins de Rei, podrem gaudir d'una nova actuació del Festival Internacional de Percussions amb Tambor de Saia, grup que neix a l’abril de 2009 a Barcelona a partir de l’encontre de set dones amants de la cultura popular brasilera. Les cançons, danses i ritmes brasilers són el material a partir del qual el grup vol transmetre la riquesa d’aquesta cultura alegre, musical i colorista.
L’espectacle “Sendero Mestizo” és un viatge musical que va del sud-est al nord del Brasil, repassant un conjunt divers de ritmes, que representen la barreja d’un país que té la seva essència la musicalitat, la dansa i el valor de la cultura popular. Viurem les festes tradicionals més importants d’aquestes zones: començant per Minas Gerais, amb els seus vissungos i congadas, seguint per Bahia amb les sambes de roda i afoxés, arribant fins a Alagoas, amb les rodas de coco, passant per Pernambuco, representat per les cirandes i la força del maracatú, fins arribar a Maranhão, amb l’alegria del cacuriá i les pungas del tambor de crioula. que mantenen viva la tradició oral.
Un concert que ContraBaix ofereix amb la col·laboració de la Fira de la Candelera, que es celebra el mateix cap de setmana a Molins de Rei.

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...