dilluns, 21 de febrer del 2011

Clara Luna & Xavi Maureta

Clara Luna & Xavi Maureta "Coleing Porter!" visita el cicle ContraBaix
CLARA LUNA I XAVI MAURETA "COLEING PORTER!" (CIRCUIT RESSONS JAZZ)
Clara Luna, veu
Xavi Maureta, bateria i veu
José Alberto Medina, piano
Rai Ferrer, contrabaix
Data: 25/02/2011
Lloc: Ateneu Santfeliuenc - Com arribar
Preu: 9 € anticipada / 12 € taquilla - Compra la teva entrada


Aquest proper divendres 25 de febrer a Sant Feliu de Llobregat podrem gaudir de l’actuació en homenatge a Cole Porter de Clara Luna & Xavi Maureta “Coleing Porter”. Des que el 1924 Cole Porter aconseguís el seu primer èxit amb Village Follies of 1924 ha passat molt de temps. L'obra d'aquest controvertit artista ha quedat tan arrelada en la música popular i el jazz de tot el món, que segueix d'actualitat i fent gaudir al que l'escolta, 87 anys després del seu primer èxit. Per aquesta raó neix Coleing Porter! fruit d'una meticulosa selecció de l'obra de Porter arreglada expressament per a l'ocasió.
Aquest treball és un apassionant viatge a través de la música de Porter, on es poden escoltar les melodies més celebrades de l'autor com Nigth and Day o Just one of those things, combinades amb temes amb menys difusió però brillants i apassionats com, So in love o In the still of the night. La suma de l'extraordinària i versàtil veu de Clara Luna, i músics de la talla de Rai Ferrrer, José Alberto Medina i Xavi Maureta, amb la meravellosa música de Cole Porter, fa d'aquest treball un plaer per les orelles més exigents i sensibles.

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...