dijous, 7 de juny del 2012

Vespres de Jazz - Swing Set





Aquest dissabte dia  9 de juny,  extraordinari concert de Vespres de Jazz. Celebrem el Centenari del Club de Tennis Horta, ambSwing Set, un septet excepcional amb membres de La Locomotora Negra, Jubilee Jazz Orchestra,. BCN Swing Orchestra.  Veniu al C/ Campoamor, 66. No hi podeu faltar!!


Vespres de Jazz - Swing Set
(Dissabte, 9 de Juny de 2012 - 21:00 hores)
Lloc: Club de Tennis d'Horta
Concert celebració del Centenari del Club de Tennis Horta, Vespres de Jazz presenta la Big Band Swing Set.
Àngel Molas: Saxo Baríton i clarinet
Sergio Fructuoso: Saxo Alt
Miquel Donat: Trompeta
Victor González: Trombó
Octavi Bañuls: Piano
Pep Rius: Contrabaix
Olivier Rocque: Bateria


El concert es celebrarà als jardins del Club de Tennis d'Horta, al carrer Campoamor, 66. Un espai preciós que ens convida a sentir el bon jazz, a degustar els pastissos del nostre cuiner i a veure un bon cava. Es possible que a la festa s'hi apuntin uns amics balladors de Lindy Hop, el que farà la festa més encisadora i divertida encara.
Entrada + Copa de Cava: 10 euros. Amb el Passi Vespres 3, aconsegueix tres entrades al preu de l'any passat (18,00 € socis i 25,00 € no socis).
Col.labora Caves Sumarroca

SWINGSET va néixer l´octubre de 1998. Els seus set components toquen o han tocat amb bandes com la Locomotora Negra, laJubilee Jazz Orchestra, La BCN Swing Orchestra i altres grups de jazz, Swing o New Orleans.
Des de, la seva fundació el grup ha actuat a: La Cova del Drac, Festival de Jazz de Montauban (França), Festival de Jazz d´Andorra/Les Escaldes 2002, Festival de Jazz de Sant Boi 2002, Festival de Jazz d´Arenys 2003, Jazz Cava de Terrassa, Jamboree, Festival de Jazz de Calonge 2004, Festival de Dixieland Tarragona 2005, II festival jazz Bolvir de Cerdanya 2009, Jazz Hivern Andorra 2012; s'han fet nombroses actuacions per a balladors de Lindy Hop i les Batalles del Swing fetes conjuntament amb “The Big Jamboree”.
El 2007 s'estrena al Festival de la Porta Ferrada l'espectacle LA MAGA I EL CLUB DE LA SERPIENTE, que també va programar el Versus Teatre i el Teatre Romea. Concert escenificat on es combina el text resultant d´una dramatúrgia del fragment de la novel·la “RAYUELA”, de Julio Cortázar, amb les músiques de Bix Beiderbeke, Louis Armstrong, Bessie Smith, Coleman Hawkins, Big Bill Broonzy, Champion Jack Dupree, Duke Ellington, Jelly Roll Morton, Earl Hines, ...
No us ho podeu perdre!

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(19-04-24)922:Emile Parisien,Andy Emler,Samo Salamon / Asaf Sirkis,Sylvain Kassap.

  1. Emile Parisien Quartet - Let Them Cook (2024) https://emileparisien.bandcamp.com/album/let-them-cook Emile Parisien (saxophone ...