dilluns, 16 de gener del 2012

Contrabaix


Torna ContraBaix, torna l’espectacle musical al costat de casa teva!
El proper dissabte 21 de gener el duet de Manel Camp & Llibert Fortuny, presentant el seu nou espectacle “Populina”, dona el tret de sortida a la nova programació del cicle ContraBaix per a l’any 2012.

La xarxa de músiques en directe a l’àrea metropolitana de Barcelona oferirà un any amb la millor música en ciutats com Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, l’Hospitalet de Llobregat oViladecans; amb actuacions incloses dins del Festival BarnaSants o del Festival Internacional de Percussions de Catalunya. Una programació on trobarem propostes de jazz, blues, fusions, cançó d’autor, world music...

Per començar a obrir boca, t’avancem ja alguns dels concerts previstos en els propers mesos. Ves traient l’agenda i apuntant dates que hi ha cites musicals ineludibles!
 
Nou any, nova web
Per a que no et perdis detall de les actuacions i concerts a les diferents ciutats, hem renovat el webwww.contrabaix.com

Agenda d’actuacions, informacions i vídeos sobre els grups que ens visitaran, detalls de com arribar a les diferents seus, enllaços directes per a la compra d’entrades i, sobretot, un formulari on poder deixar les teves dades i formar així part de la gent de ContraBaix (per rebre informacions específiques sobre el cicle, el programa trimestral, gaudir de promocions i avantatges especials...).  

Una eina imprescindible que esperem et faci servei a partir d’ara per estar al dia de totes les nostres novetats!
Troban's també a les xarxes socials
 
Recorda que ens pots trobar tant a Twitter (@contrabaix), Facebook i al Bloc del cicle, uns espais on volem estar en contacte amb tu i tenir una relació encara més directa, a la vegada que ens seran útils per recordar-te les diferents actuacions setmanals, oferir-te promocions especials, publicar articles relacionats amb la música o comentaris de discos...

Entra a formar part de les nostres xarxes socials i a la vegada participa d’elles amb nosaltres sent membre actiu de la família ContraBaix!
Actuacions del mes de gener
 
 
ContraBaix comença enguany a l’Atrium de Viladecans amb la presentació del nou espectacle de Manel Camp & Llibert Fortuny, un duet de músics que ja ha estat considerat com una de les unions més aconseguides del jazz català de la darrera dècada.

El proper dissabte 21 de gener ens oferiran “Populina”, un espectacle íntim i intens a la vegada, basat en cançons de sempre i versions molt personals de cançons tradicionals i populars catalanes passades pel marc del jazz i la improvisació.
 
 
Chano Domínguez
 
 
El dijous 26 de gener, a l'Auditori de Barcelona, Chano Domínguezens oferirà un gran concert acompanyat de Mario Rossy al contrabaix i David Xirgu a la bateria.
Un gran trio, per a un gran concert. Un espectacle on cada músic deixarà la seva empremta personal apropant-se al terreny dels estàndards.
 
 
 
 
El mes conclourà el diumenge 29 de gener amb una nova tarda musical a la Traska Truska de Molins de Rei.

En col·laboració amb la Fira de la Candelera 2012, ContraBaix oferirà una actuació de Leian Project Quintet presentant el seu espectacle “La trompeta moderna europea”.

Aquesta és una banda liderada pel jove trompetista molinenc Leandre Lópes que, acompanyat d’una banda de luxe amb Giulia Valle al contrabaix, Jon Robles al saxo, Franco Piccinno al piano, i Oriol Roca a la bateria, ens portarà de les arrels del clàssic i la tradició europea musical, cap al jazz més innovador i captivador.

De nou una sessió màgica de jazz en el marc incomparable de la Traska que no et pots perdre!
 
 
  

 
 
 
 
 

ContraBaix és
membre de:
Si no vols continuar rebent correus amb informació de ContraBaix contesta aquest
posant a l'assumpte "baixa subscripció"
Conforme a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic i la vigent Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que la teva adreça de correu electrònic està inclosa en la nostra base de dades amb la finalitat d'enviar-te informació que considerem del teu interès.
Si vols deixar de rebre missatges de ContraBaix, pots donar-te de baixa responent aquest correu electrònic amb l’assumpte “Baixa mailing”

ContraBaix | Vidal i Ribas, 25. 08980 Sant Feliu de Llobregat. Barcelona www.contrabaix.com

Jazz Expresso a Sants3Ràdio 923:Ethan Iverson, Erik Truffaz,Antoine Brochot,Eliane Elias.

  1. Ethan Iverson – Technically Acceptable 2023 https://www.youtube.com/watch?v=O_Y2JFF_rkE&list=OLAK5uy_mLiGRi3WrS2I-Iv_VpZc-1NC...