diumenge, 8 de gener del 2012

Contrabaix


Produccions ContraBaix
 
 
butlletí de notícies  
Comença una nova temporada a L’Auditori de Barcelona del Cicle ContraBaix
 
A partir del 13 de gener, torna a L’Auditori de Barcelona una nova edició del Cicle ContraBaix, una proposta organitzada per L’Auditori i Produccions ContraBaix. Per a aquest primer semestre de 2012,  Jazz a L’Auditori – Cicle ContraBaix portarà fins al proper mes de juny diversos concerts de jazz i músiques afins protagonitzats per destacats noms de l’escena nacional i internacional, amb l’objectiu de consolidar-se com una mostra panoràmica estable de les millors propostes jazzístiques actuals. (més sobre la temporada ContraBaix a Barcelona
Neix Prop a pop, un nou projecte musical 

Es tracta d’una programació de concerts de pop i rock, bàsicament de grups catalans, que iniciarem al 2012. Tot i que focalitzem al Baix Llobregat, comarca amb molta audiència i no tanta programació i oferta musical, no sabem exactament a on, ni quan, ni amb quins grups començarem el projecte. Justament per decidir tot això ens adreçarem a l’audiència potencial, perquè aquesta ens orienti en la bona direcció.(més sobre Pop a prop).
En la imaginación inicia el 2012 de gira per Espanya
 

La cantant Sílvia Pérez Cruz i el contrabaixista Javier Colina, acompanyats pel bateria Marc Miralta i el piano d'Albert Sanz, presentaran en directe el seu disc En la imaginación aquest mes de gener a diferents ciutats espanyoles, destacant la seva participació, el passat dimecres 4, al primer festival de l’any, el Festival Actual de Logroño.   (més sobre En la imaginación).