dilluns, 7 de novembre del 2011

Contrabaix


 Perico Sambeat Quintet, Cobla Sant Jordi i Bernat Font trio, concerts de la setmana
 
        
PERICO SAMBEAT QUINTET (JAZZ A L'AUDITORI/CICLE CONTRABAIX)
Perico Sambeat, saxo
Eric Legnini, piano
Thomas Bramerie, contrabaix
Jeff Ballard, bateria
Andre Fernandes, guitarra

 
Data: 11/11/2011
Hora: 21.30 hores
Lloc: l'Auditori de Barcelona -Com arribar
Preu: 15€ - Compra la teva entrada
COBLA SANT JORDI
Xavier Torrent, flabiol i tamborí
Marc Timón i Oriol Gibert, tibles
Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez, tenores
Carles Herruz i Timi Rodríguez, trompetes
Isi López, trombó
Pep Moliner i Miquel Àngel López, fiscorns
Joan Druguet, contrabaix
 
Data: 12/11/11
Hora: 22 hores
Lloc: Sala Gòtica – Com arribar
Preu: 9€ anticipada / 12 € taquilla – Compra la teva entrada
BERNAT FONT TRIO “THE SHOUT”
Bernat Font: piano
Ivan Kovacevic: contrabaix
Martí Elías: bateria
 
Data: 13/11/2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: Traska Truska – Com arribar
Preu: 9€ anticipada / 12 € taquilla – Compra la teva entrada

      
Un cap de setmana ben emocionant a ContraBaix amb tres actuacions especials: un nou concert a Barcelona de la TemporadaJazz a l'Auditori/Cicle ContraBaix amb la presentació del nou projecte a quintet de Perico Sambeat, acompanyat degrandíssims músics internacionals; el segon concert DaltaBaix a Molins de Rei d'enguany amb la Cobla Sant Jordi i la seva visió dela cobla del S. XXI;  i el blues de Bernat Font trio presentant el seu disc “The Shout” a la Traska Truska de Molins de Rei.
 
La setmana comença el divendres 11 de novembre, a les 21.30 hores, a l'Auditori de Barcelona, on el gran compositor i saxofonista Perico Sambeat tornarà a exhibir la seva saviesa musical al front d’un nou projecte que el reuneix amb excepcionals jazzmen de l’escena internacional, Perico Sambeat Quintet. Amb aquesta proposta ens ofereixen diverses composicions originals arrelades al jazz contemporani. El mestratge instrumental de tots el components d’aquest grandiós quintet (amb Jeff Ballard, Eric Legnini, Thomas Bramerie i Andre Fernandes) garanteix intervencions solistes de gran creativitat i expressivitat, al mateix temps que s’estableix un diàleg fluid, ple d’energia i impacte musical. La incorporació d’efectes i pedals elèctrics acaben d’arrodonir la vessant expansiva rítmica d’aquest projecte, que connecta tant amb el públic amant  del jazz contemporani més tradicional com amb el públic neòfit. El concert serveix com apresentació oficial i en primícia  d’aquest quintet internacional, que consolida al valencià Perico Sambeat com una de les indiscutibles estrelles del jazz espanyol modern. Un projecte especial que ha rebut el suport del CONCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts).
 
En el segon concert del cap de setmana tindrem l'oportunitat d'escoltar el més avançat d’una tradició tant indiscutible com la sardana. La Sala Gòtica de Molins de Rei acollirà, el dissabte 12 de novembre, la Cobla Sant Jordi amb un repertori que músics com el molinenc Víctor Cordero o el santfeliuenc J. J. Blay, estan ajudant a renovar. Són sardanes de concert que incorporen influències contemporànies i obren les perspectives d’un gènere que potser veiem poc sensible als canvis.
 
I el diumenge 13 de novembre, a les 19.30 hores a la Traska Truska de Molins de Rei, podrem gaudir del millor blues ambBernat Font trioBernat Font és un dels músics de blues de l’escena catalana que més està donant a parlar ens els darrers temps, que interpreta amb una maduresa impròpies de la seva edat grans clàssics del swing, del blues o del boogie woogie.
Ara ens presenta el seu nou disc “The Shout” (Switrecords), onBernat Font trio ens presenta un repertori on conviuen un seguit de notes, passió, raça i autenticitat, on el pianista es percep segur en l’execució d’estils i tècniques pianístiques tan complexes com el boogie i l’stride piano, fent-ho de forma alliberada. Vine a gaudir a la Traska Truska d’un dels pianistes i d’una de les bandes que més està donant a parlar en els darrers temps a l’escena catalana!

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(Redifusió) 193 06-03-2009: Mosaic Blue Note 7 +...

    Jazz Expresso nº 192 06-03-2009 (Re-difusió)   Aquest programa és una re-difusió emesa originalment el 2009. Aquest any el Jazz Ex...