dimecres, 2 de novembre del 2011

Contrabaix


Produccions ContraBaix
 
 
butlletí de notícies  
Perico Sambeat presenta el seu nou projecte a L’Auditori i al Festival de Jazz de Lleida

El gran compositor i saxofonista Perico Sambeat presentarà aquest mes de novembre el seu nou projecte internacional amb dos concerts, que se celebraran els propers 11 de novembre a L’Auditori de Barcelona, i el 12 del mateix mes al Festival de Jazz de Lleida (llegir més).
Sílvia Pérez Cruz y Javier Colina porten En la imaginación a diverses ciutats d’Espanya
 
La cantant Sílvia Pérez Cruz i el contrabaixista Javier Colina, acompanyats pel bateria Marc Miralta i el piano d'Albert Sanz, presentaran en directe el seu disc En la imaginación aquest mes de novembre en diferents ciutats espanyoles, destacant la seva participació, el dissabte 19 al Teatro Fernán Gómez. en la vint-i-vuitena edició del Festival de Jazz de Madrid (llegir més). 
El guitarrista australià Tommy Emmanuel tanca per aquest 2011 Jazz a L’Auditori – Cicle ContraBaix
 
El guitarrista dues vegades nominat al Grammy Tommy Emmanuel es presentarà per primera vegada a Barcelona amb un concert a L’Auditori, el proper divendres 25 de novembre, dins de la programació de Jazz a L’Auditori – Cicle ContraBaix. Aquest llegendari guitarrista és un dels músics més respectats d'Austràlia (llegir més).
El [em] Trio de Michael Wollny, seleccionat per Redescena com artista recomenat per al Cuaderno de Propuestas Musicales
 
El [em] Trio, integrat pel pianista Michael Wollny, la baixista Eva Kruse i el bateria Eric Schaefer, ha estat seleccionat por l’associació Redescena com artista recomenat per al Cuaderno de Propuestas Musicales, document que recull una sèrie d’artistes de diferents disciplines per a la seva difusió a la Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública (llegir més). 
El guitarrista i cantant Raul Midón actua per primera vegada a Espanya
 
El compositor, cantant i guitarrista nordamericà Raul Midón actuarà per primera vegada a Espanya el proper 8 de novembre, amb un concert que efectuarà a la sala Music Hall de Barcelona. Midón és un dels nous noms de l’escena de la música negra americana, amb un estil vocal amb clares reminiscències del jazz,  rythm’n’blues i soul,  i una tècnica a la guitarra que recorre el rock, el flamenc i fins i tot la música clàssica (llegir més).
Descobreix totes les nostres produccions i contacta amb nosaltres a www.produccionscontrabaix.com

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(Redifusió) 193 06-03-2009: Mosaic Blue Note 7 +...

    Jazz Expresso nº 192 06-03-2009 (Re-difusió)   Aquest programa és una re-difusió emesa originalment el 2009. Aquest any el Jazz Ex...