dimarts, 11 de desembre del 2012

Novetats Contrabaix

Swing nadalenc a ContraBaix

El projecte “Christmas Swing” ens ofereix un seguit de melodies nadalenques que van des de conegudes cançons tradicionals al blues, passant pel gospel, les balades, el bogui bogui... ambunmarcat sentit de festa i molt de swing. El proper divendres 14 de desembre al'AtriumViladecans, gaudeix d'aquesta formació liderada pel reconegut pianista català IgnasiTerraza; i deRandy Greer, cantant amb un estil romàntic que recorda a Nat King Cole. Deixat portar per la seva música i "swinga" tu també aquest Nadal!

         Més informació  |  Com arribar Comprar entrada
La Vella Dixieland visita la Traska Truska!


Res millor per acabar la programació de l'any a ContraBaixque La Vella Dixieland amb MarianBarahona. Una banda que promet a l'escenari música calenta, ritmes contagiosos i gran comunicació amb el públic. Podrem gaudir el properdiumenge 16 de desembre de dixieland, swing, espirituals, blues i jazz de New Orleans en una tarda musical a la Traska Truska que es recordarà durant molt de temps!

Biel Ballester trio Goes Teaching a Sant Feliu


Biel Ballester trio és una de les formacions referents deGypsy jazz”, que va tenir l'honor de formar part de la banda sonora de “Vicky Cristina Barcelona” de Woody Allen. Ens oferiran  un concert pedagògic de repàs pel jazz i blues del S. XX, en la línia marcada per Leonard Bernstein i els famosos "Young People's concert". El divendres 14 de desembre al'Ateneu, tot el que volíeu saber i no us atrevíeu a demanar per no demostrar punts febles a la vostra cultura musical!  



Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...