dijous, 6 d’octubre del 2011

Contrabaix


Produccions ContraBaix
 
 
butlletí de notícies  
 En la imaginación, al XXVIII Festival de Jazz de Madrid
 
En la imaginación, el disc conjunt entre la cantant Sílvia Pérez Cruz i el Javier Colina Trio, integrat pel contrabaixista Javier Colina, el pianista Albert Sanz i el bateria Marc Miralta, es presentarà en directe el proper 19 de novembre al Teatro Fernán Gómez de Madrid, dins de la programació del XXVIII Festival de Jazz de Madrid. Enregistrat el passat mes de gener als Estudis Cata de Madrid, i editat pels segells Karonte i ContraBaix, aquest primer treball de Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina Trio ofereix un grapat de clàssics de la cançó cubana de tots els temps, passats pel particular filtre jazzístic dels seus intèrprets. Amb lletres plenes de sentiment, a vegades melodramàtiques i passionals, En la imaginación es també una de les novetats discogràfiques més celebrades de la temporada, com confirmen les 18 setmanes que ha estat a la llista del discos més venuts a Espanya, elaborada per Promusicae.
Perico Sambeat presenta Baladas a Viladecans
 
El gran saxofonista i compositor valencià Perico Sambeat, acompanyat per tres músics excepcionals com son el contrabaixista Javier Colina, el pianista Albert Sanz i el bateria Ramón Prats, presentarà el proper divendres 28 d’octubre al Teatre Atrium de Viladecans el seu darrer disc Baladas (Nuba Records/ContraBaix, 2011). Sambeat ens ofereix en aquest disc un repertori de balades d’estàndards de jazz, de la música hispana i d’originals amb la particular sensibilitat musical del saxofonista valencià, i amb el recolzament d’un trio d’acompanyants que acompanyen a la perfecció el sentiment íntim i nocturn que caracteritza el disc.  
Lars Danielsson, nou artista de Produccions ContraBaix
 
El contrabaixista, productor i compositor suec Lars Danielsson és, des d’aquesta tardor, un nou artista del catàleg de Produccions ContraBaix. Danielsson és un dels més destacats noms del prestigiós segell discogràfic alemany ACT, especialitzat en jazz contemporani, i ha tocat amb primeres figures del jazz com Dave Kikoski, John Scofield o Jack DeJohnette. Com a productor, destaca el seu treball amb la cantant danesa Caecilie Norby. Amb un profund domini instrumental i una gran creativitat, Danielsson està considerat un dels millors contrabaixistes europeus.
Continua la gira Ressons del Miralta Vibes Quartet
 
Marc Miralta, al front d’un quartet integrat pel pianista Marco Mezquida, el contrabaixista Marko Lohikari i el bateria Joan Terol, continua la seva gira per Catalunya, dins del circuit Resson, presentant el seu nou projecte com a vibrafonista. Així, el proper  29 d’octubre, el Miralta Vibes Quartet estarà a la ciutat gironina d’Olot, presentant el seu nou espectacle al qual combinen diverses composicions de Marc Miralta amb estàndards de jazz. Ja al novembre, la gira es perllongarà per Granollers (4 de novembre) i Terrassa (5 de novembre).
El Colina Miralta Sambeat CMS Trio, al Festival de Jazz de Barquisimeto
 
El Colina Miralta Sambeat CMS Trio continua consolidant-se com una de les formacions jazzístiques més exportables del panorama nacional. Després de diverses actuacions per tota Europa, el proper 9 d’octubre el CMS Trio actuarà a Veneçuela, dins de la programació del Festival de Jazz de la localitat de Barquisimeto. El CMS Trio interpretarà diversos temes dels seus dos discos editats fins al moment, als quals evidencien el seu domini del jazz contemporani amb influències de la world music i el flamenc. 
Albert Sanz enregistra nou disc a Nova York amb Javier Colina i Al Foster
 
Aquesta tardor el pianista i compositor Albert Sanz enregistrarà el seu nou disc com a líder a Nova York, amb un acompanyament de luxe. Al Foster, el mític exbateria de Miles Davis, i Javier Colina al contrabaix seran els sidemen d’Albert Sanz en aquesta gravació, que comptarà amb la col·laboració del gran enginyer de so James Farber, conegut pels seus treballs amb Bruce Springteen o Al Jarreau. Aquest nou disc, que encara no té títol definitiu, sortirà a la venda a la primavera del 2012,  i inclourà composicions originals del propi Albert Sanz.
Descobreix totes les nostres produccions i contacta amb nosaltres a www.produccionscontrabaix.com
Javier Colina | Perico Sambeat | Marc Miralta | Jordi Rossy | Sílvia Pérez Cruz & Javier Colina Trio Javier Colina & Antonio Serrano | Dani Nel·lo | Horacio Fumero | Lluís Vidal | Pedro Javier González & Raúl Rodíguez feat. Trilok Gurtu Mariano Díaz | Albert Sanz | Moisés. P. Sánchez | Carlos López | Pancho Amat | Michael Wollny | Baptiste Trotignon | Hamel
Segueix-nos a
 
         

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio(Redifusió) 193 06-03-2009: Mosaic Blue Note 7 +...

    Jazz Expresso nº 192 06-03-2009 (Re-difusió)   Aquest programa és una re-difusió emesa originalment el 2009. Aquest any el Jazz Ex...