dimarts, 27 de setembre del 2011

Contrabaix


 Miralta Vibes Quartet i Batek Batucada, actuacions de la setmana al cicle ContraBaix
 
     
MIRALTA VIBES QUARTET (RESSONS JAZZ)
Marc Miralta, vibràfon
Marco Mezquida, piano
Marko Lohikari, contrabaix
Joan Terol, bateria.
 
Data: 30/09/11
Hora: 21.30 hores
Lloc: Ateneu Santfeliuenc -Com arribar
Preu: 9€ anticipada / 12 € taquilla – Compra la teva entrada
BATEK BATUCADA
Marxing Band de percussió pels carrers de Molins de Rei
 
Data: 02/10/11
Hora: 19 hores
Lloc: Carrers de Molins de Rei
Preu: Gratuït

      
Aquest cap de setmana podrem gaudir de dues noves actuacions del cicle ContraBaix.
 
El proper divendres 30 de setembre, a Sant Feliu de Llobregat, podrem gaudir d’una nova actuació inclosa al circuit Ressons Jazz:Miralta Vibes Quartet. Aquest grup interpreta composicions originals de Marc Miralta -que en aquesta ocasió es presenta com a vibrafonista- i estàndards de jazz. La sonoritat del Quartet es caracteritza per la incorporació del vibràfon en el Trio estàndard de Jazz, creant una textura càlida i variada.
La formació compta amb alguns dels joves solistes més destacats de la seva generació que garanteixen una música rica i espontània, basada en la contínua interacció dels seus quatre components.
 
I el diumenge 2 d’octubre, a Molins de Rei i coincidint amb laFesta Major de la vila, podrem gaudir de l`espectacle de Marxing Band de Batek Batucada. Aquesta formació posa en escena el seu espectacle amb el que han recorregut tota Catalunya i bona part d’Espanya fins a superar les 350 actuacions. Una comparsa plena de ritme, ball i sorpreses de principi a final. Les seves actuacions són sinònim de ritme i participació del públic sense diferència d’edat. Sona samba, “batucada”, reagge, funky, olodum i altres ritmes del món. Vine a gaudir de la festa rítmica de Batek Batucada!

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...