dilluns, 17 de setembre del 2012

Elisabet Raspall & Chris Cheek al Festival de Jazz de Girona

Elisabet Raspall & Chris Cheek presenten el seu disc més evocador al Festival de Jazz de Girona

Un concert per gaudir de l’elegància compositiva de la pianista catalana i la riquesa interpretativa del saxofonista nord-americà

17 de setembre de 2012. Girona - La pianista i compositora catalana Elisabet Raspall i el saxofonista nord-americà Chris Cheek presentaran oficialment al Festival de Jazz de Girona el seu nou disc conjunt, El petó-The Kiss. El concert se celebrarà el dimecres 19 de setembre a les 20:00 hores a l’Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.                  
Raspall i Cheek culminen amb aquest evocador treball una llarga relació musical que ja havia donat fruits en enregistraments anteriors, com Triangles i Plujazz i que ara ofereixen en la formació més essencial i intimista de duet.
La cita, al preu de 3 euros, convida a assaborir l’elegància compositiva i el romanticisme inherents a les peces de Raspall i la riquesa interpretativa de Cheek, un dels grans músics sorgits durant la dècada dels noranta als Estats Units. El saxofonista ha estat acompanyant habitual de primeres figures del jazz modern com Bill Frisell, Kurt Rosenwinkel, Brad Mehldau o del recentment desaparegut Paul Motian.
Després de l’exitós concert d’inauguració, amb l’actuació del llegendari Benny Golson i el seu quartet, el Festival de Jazz de Girona seguirà omplint la ciutat de música fins el 4 d’octubre. Entre altres, el festival comptarà amb la presència de noms destacats de l’escena catalana i internacional com Jeff Ballard, Irma Gala i Àlex Carbonell, Cookin’ Monk, David Soler, Duot i Verd i Blau. La majoria dels concerts són gratuïts.

Trobareu tota la informació del festival a: www.festivaldejazzdegirona.com
https://twitter.com/FJazzGirona
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Fotografies de l'actuació del Benny Golson Quartet al festival de Girona, el passat diumenge 16 de setembre de 2012 





 

Jazz Expresso a Sants3Ràdio(26-04-24)924:Move,Nahuel Blanco,Kurt Rosewinkel.

  1 Move - Momentum 2024 https://underpool.bandcamp.com/album/momentum   Borja Barrueta - Drums Alberto Arteta - Tenor & Sop...