diumenge, 31 de maig del 2015

Jazz Expresso (29-05-15)(467)

Aquesta setmana parlem amb el pianista Jaume Vilaseca, que ens presenta la segona entrega de Jaznessis, el segon disc que dedica a la música del llegendari grup de rock progressista Genesis entre 1970 i 1974. Un gran treball dels arranjaments la que ha fet en Jaume, acompanyat pel contrabaixista Dick Them, sempre precís i delicat, i el bateria Ramón Diaz, que , com sempre, és un prodigi adaptant-se a les polirítmies que implica aquesta música. A més , el disc compta amb la col·laboració dels saxofonistes Victor de Diego i Frederick Carlquist, del trompetista David Pastor i de la Mar Vilaseca a la veu.

També parlem amb la pianista Elisabeth Raspall i el guitarrista Dani Perez, que ens presenten el disc Present. Un disc amb la sonoritat que li dona la relativament inusual formació de guitarra i piano, amb les composicions de la pròpia Elisabeth, de to, de vegades, impressionista i íntim, d’altres ,clarament optimista.

Jazz Expresso a Sants 3 Ràdio 917:Oriol Roca,Lynn Cassiers,Walter Smith III,Jan Harbeck,Song Yi Jeon&Vinicius Gomes,Andrew Baker .

  1. Oriol Roca Trio & Lynn Cassiers: Live at Jazz Cava   2023 https://underpool.bandcamp.com/album/live-at-jazz-cava   Oriol ...