dimecres, 25 de setembre del 2013

MATTHEW SIMON QUARTET “CONTINENTAL BLUES”

DIVENDRES 27 DE SETEMBRE / 21 H
ATENEU SANT FELIU DE LLOBREGAT
8€ AMICS DE CONTRABAIX
9€ ANTICIPADA (12€ A TAQUILLA)
COMPRAR ENTRADES
CONCERT AMB SERVEI DE BAR I POSSIBILITAT DE SOPAR DESPRÉS DE L’ACTUACIÓ.
COPES DURANT I DESPRÉS DEL CONCERT, AMB MÚSICA I EL MILLOR AMBIENT JAZZÍSTIC.

CONCERT + SOPAR: 17€ AMICS CONTRABAIX / 18€ ANTICIPADA / 21€ A TAQUILLA
COMPRAR ENTRADES

Matthew Simon, trompeta i flugelhorn. Federico Mazzanti, Piano. Manuel Krapovickas, contrabaix. Oriol Gonzàlez, bateria.

S’han ajuntat 4 dels millors músics del panorama del jazz estatal per presentar-nos aquest projecte liderat pel conegut trompetista californià Matthew Simon. En aquesta aventura en format de Quartet, Matthew ens presenta un recorregut per la història del jazz des de la visió dels trompetistes: de Louis Armstrong a Freddie Hubbard, Chet Baker, Lee Morgan, Clark Terry, Kenny Dorham, Roy Aldridge, Clifford Brown, Miles Davis, Harry “Sweets” Edison…. Matthew però, no observa només els temes que ells solien tocar, sinó que també s’atreveix amb composicions o arranjaments de diversos trompetistes.
La música del quartet està influïda per la tradició del jazz americà; s’hi poden apreciar les arrels i el jazz més clàssic, el bop, el hard-bop i també pinzellades del jazz més contemporani. Alguns dels temes inclosos en el disc són “Caravan”, de Juan Tizol & Duke Ellington, “Move” de Miles Davis, “A night has a thousand eyes” de Jerry Brainin, “You don´t know what love is”, “Mazl”, “Continental Blues”, “On the Sunny side of the street” … tots interpretats amb la personalitat d’aquest quartet i amb una gran comunicació amb el públic.
Un sò fresc i pur amb la coneguda sonoritat de la trompeta i del flugelhorn d’en Matthew Simon.

http://www.contrabaix.com/category/matthew-simon/#sthash.8uJsGLty.dpuf