dimarts, 5 de juliol del 2011

Produccions Contrabaix


Produccions ContraBaix
 
 
butlletí de notícies  
Continua la gira de presentació de En la imaginación
 
Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina continuen aquest juliol la seva gira de presentació per Catalunya del seu disc En la imaginación. Així, el proper 8 de juliol la cantant i el contrabaixista, acompanyats de Marc Miralta a la bateria i Albert Sanz al piano, mostraran les seves versions de clàssics del filin cubà al Festival Jazz en la Nit, que se celebra a la localitat de Premià. Quan està a punt de complir-se deu setmanes des de la seva aparició al mercat, el disc En la imaginación continua a la llista del 100 discos més venuts a Espanya, aconseguint el número 22,  elaborada per Promusicae, i els seus concerts han aconseguit extraordinàries audiències. 
 
Jordi Rossy, Horacio Fumero Trio i Ignasi Terraza Trio, al Jazzaldia 2011
 
Produccions ContraBaix presentarà tres actuacions a l’edició d’aquest 2011 del Heineken Jazzaldia, que se celebrarà del 21 al 25 de juliol a la ciutat de Donosti. Així, el proper dissabte 23 de juliol podrem gaudir a diferents escenaris a la ciutat de les actuacions del Jordi Rossy Quintet, el Horacio Fumero Trio i l’Ignasi Terraza Trío. Jordi Rossy, acompanyat de Ben Street al baix, RJ Miller a la batería,  Enrique Oliver al saxo i Fèlix Rossy a la trompeta, interpretarà diverses composicions pròpies, incloent-hi un bon grapat de temes del seu segon cd com a líder Iulianus Suite. Per la seva banda, el contrabaixista Horacio Fumero, juntament amb el pianista Joan Monné i la trompeta de Julián Sánchez, presentarà el seu jazz càlid i intimista. Finalment, el pianista Ignasi Terraza, amb Giorgios Antoniou al baix i Esteve Pi a la bateria, mostrarà al públic del Jazzaldia el seu domini del swing i la gran bellesa melòdica de la seva proposta.   
Descobreix totes les nostres produccions i contacta amb nosaltres a www.produccionscontrabaix.com

Jazz Expresso a Sants3Ràdio 923:Ethan Iverson, Erik Truffaz,Antoine Brochot,Eliane Elias.

  1. Ethan Iverson – Technically Acceptable 2023 https://www.youtube.com/watch?v=O_Y2JFF_rkE&list=OLAK5uy_mLiGRi3WrS2I-Iv_VpZc-1NC...