diumenge, 29 de maig del 2011

Gabacho Connection al Casinet d'Hostafrancs

Avui diumenge 29 de maig de 2011 ha tingut lloc l'actuació del grup Gabacho Connection dins del cicle Vermut Jazz al Casinet d'Hostafrancs. Es tracta d'un quintet format per músics francesos (4) i un espanyol, concretament canari. Tots tenen en comú haver estudiat música a Donosti. Després d'haver actuat durant 2 anys amb temes de compositors francesos, presenten ara el seu propi repertori al seu primer disc.
El concert d'avui ha estat simplement perfecte. El dia acompanyava, bon temps , airet que compensava la calor, i no gaire sol, enemic dels músics i del públic als concerts del Casinet. El so, fantàstic. Jordi Lozano, tècnic de so habitual dels concerts del cicle, ha sabut extreure de la taula el punt exacte i precís pel que els instruments de Gabacho Connection sonessin pràcticament com al disc.
Unes dues-centes persones han assistit al concert. És una llàstima que el districte no es grati una mica més la butxaca en la promoció dels concerts d'aquest cicle. Estic segur de que si ho fes, malgrat la multiplicitat d'ofertes i de la ressaca de la champions, avui , i d'altres dies, el pati del Casinet seria molt més ple.
En fi, pràcticament en família, hem gaudit de la excel·lent música d'un grup del que, n'estic segur, se’n parlarà, i molt.

Gabacho Connection
Vincent Thomas , bateria
Charley Rose, saxo
Baptste Lecher, trombó
Eric Oxanduburu, contrabaix
Willy muñoz, piano, teclats




(Cliqueu sobre les fotos per veure-les més grans)
Gabacho Connection

























*